Türkiye'nin Rus savaş uçağını düşürmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'ye misilleme niteliğinde ekonomik kararlar içeren bir kararname imzaladı. Türkiye'den bazı ür
Rusya Devlet Başkanı Putin'in DAEŞ terör örgütü ile mücadele konusunda ikiyüzlü bir tutum sergilediği belirlendi.
Rusya eski Maliye Bakanı Türkiye'ye karşı yaptırımların Rus ekonomisini ve vurabileceğini söyledi.
Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniye, 'İntifadayı terör olarak nitelendirenlerin terörist olduğunu' söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürüldüğü ve bir polisin şehit olduğu saldırı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Rusya, Voronej Yüksek Teknolojiler Enstitüsü yönetimi okulda eğitim gören Türk öğrencilere ülkeden ayrılmaları uyarısında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada; "Çatışma istemiyoruz" diye haykırmanın karşılığı ölüm olmamalıydı. Tahir Elçi'yi ve polisimizi katleden güçler hes
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkileri normalleştirmek için yardım etmeye hazır olduğunu söyledi
Hollanda Başbakanı Rutte, AB'nin mülteci krizini aşamaması halinde Roma İmparatorluğu gibi yıkılacağını öne sürdü.
Rusya savaş uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan diplomatik ve ticari gerilimi azaltacak sürpriz adım atıldı.
Suriye'de Türkmenlere karşı yürütülen ortak saldırılarda Rusya, Esed rejimi ve İran askerleri birlikte hareket ediyor.
Zehra Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Kaos Hattı Almanya programında sığınmacıların dramına ortak olmayan Türk girişimciler vicdan dersi verdi.
Rusya’dan gelen TIR’lar ve konteynerler, liman ve sınır kapılarındaki gümrüklerde bekletilecek, sivil havacılık alanında tedbir alınacak
Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Rusya'ya seyahatlerin ertelenmesi tavsiyesinde bulundu.
Suriye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesindeki çatışmalar, güneydeki Gımam, Zuveyk, Derhanne ile Cebel Ekrad bölgesi ve çevresinde yoğunlaştı.