İstanbul'daki 3. havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, havalimanına inen yolcuların 13 dakikada havalimanında çıkabilecekleri s
Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen 9. Türkiye Yatırım Konseyi Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.
Nairobi'deki ABD Büyükelçiliğine saldırı girişiminde bulunan 1 kişi öldürüldü
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD ile Suriye konusunda yaptıkları anlaşmanın Washington'daki bazı güçler tarafından engellendiğini söyledi.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, ''Suriye'de bütün tarafları insani yardıma destek olmaya davet ediyorum. Bu savaş çirkin ve kirlidir.'' dedi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Pirinççioğlu ve Akyüz ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nezan gözaltına alındı.
Türkiye ile Irak'ın vizeleri kaldırdığı öğrenildi. Irak ve Türk diplomatik, hizmet ve hususi pasaportlarına vize 28 Ekim’de kalkıyor.
FETÖ'nün Bosna Hersek'teki uzantısı Bosna Sema Eğitim Kurumları öğretmenlerinden Ali Lafcıoğlu'na eğitim dalında 'Saraybosna Şehir Plaketi' verilecek.
FETÖ mensubu olduğu tespit edilen Twitter fenomeni JeansBiri hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, ''Bizim için mesele 79 milyonun insani bir yaşam düzenine erişmesi meselesi." dedi.
PKK'nın saldırıları nedeniyle evi oturulamaz hale gelen 5 bin 442 vatandaşa, 30 milyon 7 bin 620 lira kira yardımı yapıldığı açıklandı.
Türkiye ile Irak arasında Başika krizini çözmek için görüşmeler sürerken Ankara Telâfer’de katliam ihtimalini görüşmelerin en temel konularından biri olarak masada tutup Bağdat’ı uy
Irak Müslüman Âlimler Heyeti Genel Sekreteri Musenna Haris Dâri Al Jazeera’ye verdiği röportajda, "Musul’u soykırım bekliyor. Gelecek daha da karanlık" uyarısını yaptı.
Antalya Konyaaltı'nda tespit edilen 2 sığınakta PKK'ya ait silah ve mühimmat bulundu.
Osman Gökçek, Ankara Ticaret Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.