Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "1967 yılından bu yana ilk defa Mescid-i Aksa'da Cuma namazı kılınamadı. Mescid-i Aksa gibi bir mabedi Cuma günü müminlere kapatmanın meşru hiçbir gerek
İnsanlar ile bir bilim kazası sonucu evrimleşerek bilinçlenen maymunlar arasındaki savaşın nihai sonucu Maymunlar Cehennemi: Savaşta belli oluyor. Üçleme serinin önceki yapımlarına g�
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 1957 yılında Başbakan Adnan Menderes'e uygun gördüğü, ancak 1960 ihtilali ile iptal edilen 'Fahri hemşehrilik ve fahri belediye reisliği' unvanı,
Kudüs Müftüsü Hüseyinin oğlu Ömer Hüseyin, "İsrail polisi Şeyh Hüseyin'i zor kullanarak gözaltına aldı ve bilinmeyen bir yere götürdü." dedi.
İsrail polisi, Mescid-i Aksa'da silahlı saldırı girişiminde bulunduğunu iddia ettiği 3 Filistinliyi öldürdü, Mescid-i Aksa'yı kapattı. Mescid-i Aksa'da bugün Cuma namazı kılınmayacak.
Zannımca 15 Temmuzu anmanın en etkin yolu FETÖyle en etkin şekilde mücadele etmektir. FETÖyle siyasi, polisiye, sosyolojik ve dini mücadele gevşemeden ve belli bir strateji dahilinde yü
Esed rejiminin İdlib iline bağlı Han Şeyhun'da en az 100 sivili öldürdüğü kimyasal silah katliamı, 100. gününde protesto edildi
Sorulacak soruların ertelenmemesi, hamasete kurban edilmemesi gerekir. 15 Temmuzda halk ülkesine sahip çıkmak üzere can pahasına sokağa çıkmasa ne olacağı sorusu mutlaka sormamız gereken
Çin istatistikleri ABD tarafından incelendiği taktirde Çin ile Kuzey Kore ticaretinin yılın ilk üç ayında yüzde 40 kadar arttığı görülebiliyordu.
İspanya İçişleri Bakanlığı, geçen yılın aralık ayında Türkiye'de yakalanan ve IŞİD üyesi olmakla suçlanan 2 İspanyol kadının Madrid'e getirildiğini duyurdu.
Hollanda'da Bosna Hersek'in doğusundaki Srebrenitsa'da 1995 yılında gerçekleştirilen soykırımda hayatını kaybedenler anıldı.
358 generalden 149u ihraç edilince tugaylara albaylar atandı. 1930lu yıllarda kullanılan Tuğbay rütbesi fiilen hayata geçirildi.
Rusya Enerji Bakanı Novak, "Akkuyu nükleer santralinin ilk ünitesinin 2023 yılında işletmeye alınmasını planlıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde işletmeye a
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, Suriye'nin Rakka ilinin Akrişi beldesinde terör örgütü PKK/PYD'ye ait mevzilerini vurduğu, yaklaşık 40 teröristin öldüğü iddia edildi.
Sakarya'nın Kaynarca ilçesindeki ormanlık alanda öldürülen Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin cenazeleri, İdlib iline bağlı Cibale köyünde toprağa verildi.