Caminin muazzam bir potansiyeli var. Fiziksel şartlarının uygunluğu, bulunduğu muhitin kolay erişilirliği, Türkiye’ye karşı duyulan içten sempati vb. nedenlerle, diğer milletlerden ve Ja
Milli Eğitim Bakanlığınca, 2017-2018 eğitim öğretim yılında özel okullarda öğrenim gören ve görecek öğrencilerden ilk defa eğitim ve öğretim desteği kapsamına alınacakların öze
Ankara'nın Çankaya ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir binanın en alt katında bilinmeyen bir nedenden patlama meydana geldi. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı.
BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, Suriye'nin Rakka kentinde 15 bin sivilin güvenliği konusunda endişeli olduklarını söyledi.
Âkif merhumun, Japonya ve Japonlar hakkındaki -yer yer belki fazlasıyla iyimser- ifadelerinin ilham kaynağı da Abdurreşid İbrahim’den başkası değildi
Suriye'nin Rakka ilinde terör örgütü DEAŞ kontrolündeki bir mahallede, ABD öncülüğündeki koalisyonun hava saldırısı sonucu 11 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.
İçişleri Bakanlığınca, şehit cenazelerinde ihtiram yürüyüşünün Itri'nin "Segah Tekbiri" ile yapılması konusunda 81 il valiliğine yazı gönderildi.
Uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye’nin büyümesinin bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 7 civarında gerçekleşebileceğini açıkladı.
Irak'ın Musul kentinde, DEAŞ'a yönelik operasyonlar sırasında oluşan enkazın sivillere ait 2 bin 650 cesedin çıkarıldığı bildirildi.
Maliye Bakanı Ağbal, bu yılın ikinci çeyreğinde bayram nedeniyle oluşan iş günü kaybına rağmen ekonominin ilk çeyrekte elde edilen yüksek büyüme oranını devam ettirdiğini belirtti.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir tır içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi.
Türkiye ekonomisi, yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5,1 büyüdü.
Bugün PKK’nın 7. Kez değil, tamamen bitirilmesinin yolu da mücadeleyi en az hatayla yapmak, hatalar olduğunda da gelen insan hakları ihlali itirazlarına kimden geldiğine bakmadan kulak kabart
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, devletin FET֒yü 2012 yılında fark ettiğini ve CHP’nin devletin mücadelesine engel olduğunu söyledi.
Terör örgütü PYD/PKK'nın, Suriye'de ABD'nin desteğiyle terör örgütü DEAŞ kontrolündeki Deyrizor iline kuzeyden operasyon başlattığı bildirildi.