Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri Ahmet Hakan'ı isyan ettirdi.
İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 5 vakit namaz kılma oranı, Türkiye'de beş vakit namaz kılan kişilerin oranıyla aynı durumda olduğu belirlendi. Bu durumun temel nedeni ise bilinçsiz öğr
AP Türkiye raportörü Kati Piri, Türkiye'nin tek başına 2 milyon mülteciyi kabul ettiğini hatırlatarak, iki yıl içinde 20 bin sığınmacının hangi AB ülkelerine yerleştirileceğinin tar
TBMM 25. Döneminin açılışında ilkler yaşandı. Meclis'te ilkleri yaşayanlar duygularını Yeni Şafak'a anlattı.
Adıyaman Valiliğinden, HDP'nin Diyarbakır mitingindeki patlamaya ilişkin tutuklanan zanlı hakkında Zaman gazetesinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, 13 gündür haber alınamayan Diyarbakırlı Kürt asker Osman Karadeniz’i Meclis gündemine taşıdı.
Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleşmesi için Türkiye Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve İsrail Dışişleri Direktörü Dore'un Gold'un Roma'da görüştüğü id
Somali'nin başkenti Mogadişu'daki Türkiye Büyükelçiliği binasının önünde güçlü bir patlama meydana geldi
AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, yemini sırasında oruçlu olduğunu unutarak su içmeye kalktı.
Suriye'deki Esed rejimini silah ve mühimmatla destekleyen Rusya, istihbarat çalışmalarını yardım faaliyetleri adı altında sürdürmeye başladı.
Terör örgütü PKK ve Suriye kolu PYD’nin, Türkiye’nin güney sınırında, İsrail’in Filistin’e karşı uyguladığı zulüm ve tehcir taktiğini izleyerek bir PKK devleti kurmaya hazırland�
Nazlı Ilıcak, İlksan yolsuzluğuna adı karışan kocasının mirasını reddetti ama yalısına da nasıl olduysa kondu... Onur, haysiyet gibi meselelerde vereceği hükmün ne kadar isabetli olac
Kanada’nın Kuzey Kutbu’ndaki Ellesmere Adası’nda bulunan 375 milyon yıllık balık fosili, Kanada Tabiat Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.
Hür Dava Partisi (Hüda - Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, ''Onların kardeşleri sol, sosyalist, LGBT’liler, komünist ve seküler Türk kesimleridir.'' dedi.
Suriye rejimi yerine IŞİD’e karşı savaşmaları istendiği için çok sayıda muhalif, eğitimi yarıda bırakarak ayrılıyor