İnternet bağımlılığına ilişkin yapılan araştırmada erkeklerin kadınlara göre sosyal medyada daha çok vakit geçirdiği ortaya çıktı.
İsrail’de yayım yapan Maariv Gazetesi “Batı Şeria’daki İsrailli komutanlar ve emniyet yetkilileri, Batı Şeria’daki çatışmaların büyümesini ve bıçaklanma hadiselerinin yakın zamanda
Suudi Dışişleri Bakanı Adil Cübeyir Moskova'da görüştüğü Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile Esed'in akıbetiyle ilgili aralarında bir fikir ayrılığı olduğunu söyledi. Lavrov, IŞİD'l
Adı O.M. Henüz 15 yaşında. Geçen yıl AK Parti Diyarbakır'daki bir seçim bürosunun önünde taşıdığı bombanın patlaması sonucu elini kaybetti. Savcılık, 'terör örgütü üyeliği" i
İsrail basınında yer alan haberde 55 günden daha uzun bir süredir açlık grevinde olan Muhammed Allan’ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
İşgalci İsrail yönetimi, Filistinli Ali Devabişe’nin ve babası Saad Devabişe’nin öldürülmesi, annesi ve erkek kardeşinin de ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kundaklama eylemiyle ilgili
İhvan-ı Müslimin yönetimi saatler süren bir toplantı gerçekleştirdi. İhvan yönetimi toplantıda yönetimle ilgili krizin çözülmesi ve yeni seçimlere gidilmesi hususunda bir dizi karar al
Suriye’deki iç savaşta bir gözünü kaybeden minik Sidra, Şanlıurfa İHH Temsilciliğinin desteğiyle yapay bir göze kavuştu.
Hamas liderlerinden Mahmud ez-Zehar, Filistin direnişinin ülke topraklarının tamamını İsrail işgalinden kurtarma görevi bulunan gerçek bir orduya sahip olduğunu ifade etti.
Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk defa performans değerlendirmesi sonucu başarılı olan öğretmen adaylarını, 11 Ekim'de sınava alacak. Sınava başvurular, 24 Ağustos'ta başlayacak.
Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin silahlı kanadı YPG ile ABD arasında sahada yürütülen işbirliği ayrıntılı biçimde gözler önüne serildi.
Muş’un Varto ilçesinde eylem hazırlığında olduğu bilinen 2 PKK’lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
KCK yaptığı yazılı açıklamada kendileri açısından 'tahkim edilmiş ateşkes'in şartlarını sıraladı. Açıklamada Hükümet'in, operasyonların durması ve sürece yeniden dönülmesi i�
Filistin Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Asami, baskılar sonucunda İsrail'in futbolcuların Batı Şeria'ya geçmesine izin verdiğini söyledi.
İran destekli Hizbullah militanlarının Suriye'de yaklaşık 10 bin kişilik güçle rejiminin yanında savaştığı belirtiliyor.