Erdoğan ve Putin, Orta Doğu, Ukrayna ve Türk akımı ile ilgili konularda görüşmek üzere Azerbeycan'da buluşmaya karar verdi.
Dünya basını, Türkiye'deki genel seçim sonuçlarına büyük ilgi gösterirken, Batı medyası AK Parti'nin birkaç puan gerilemesi karşısındaki sevincini gizlemedi.
Almanya’nın Krün kentinde düzenlenen G-7 toplantısı sonrasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen ABD Başkanı Barack Obama, dün düzenlenen genel seçimlerin ardından ilk kez Türki
Genel seçimlerde Mardin'den bağımsız aday olan Mahmut Kılınç'ın müşahitlerini dışarı çıkartan HDP'liler, sayım sırasında yaklaşık 10 bin oyun üzerinde oynama yaptı. Sabotaja uğr
İngiltere, Rusya'dan gelebilecek tehlikelere karşı ABD'ye nükleer füze konuşlandırma izni verebilir
Milli Eğitim Bakanlığınca TEOG kapsamında 8'inci sınıflara yönelik düzenlenen 2. dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı. Öğrenciler, sonuçları "e-okul" sistemi üzerinden ö
AK Parti TBMM'de 258, CHP 132, MHP ve HDP ise 80'er milletvekili ile temsil edilecek
7 Haziran'da gerçekleştirilen seçimler sonucunda sandıkların tamamının açılmasıyla ortaya çıkan tabloda geçersiz oyların sayısı 1.3 milyon olarak belirlendi.
AK Parti, CHP, MHP ve HDP 25. Dönem Parlamentosu'nda renkli ve ilginç isimlerle temsil edilecek. 77 yaşındaki Deniz Baykal, Meclis'in en yaşlı üyesi olarak Meclis Başkanı seçimine kadar TBMM
CHP, Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiği 3. seçimde de umduğunu bulamadı, seçimi oylarının bir bölümünü HDP’ye kaptırarak ikinci sırada tamamlayabildi.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş seçim zaferinin ardından İstanbul'da konuştu. AK Parti ile koalisyona girmeyeceklerine dair seçimden önce verdiği sözü hatırlattı, "Sözümüzün arkasındayız "
Konya'dan Ankara'ya hareketinden önce kendisini bekleyen partililere seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hiç merak etmeyin, bu milletin kararı en doğru karardır" dedi.
Yüksek Seçim Kurulu seçim yasağının kalkmadığını sonuçları açıklayan yayın kuruluşlarına ceza kesileceğini duyurdu.
Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'in başkenti Sana'da Husiler tarafından kontrol edilen Yemen Silahlı Kuvvetlerine bugün hava saldırısı düzenlendi. Yemenli yetkililer tarafından yapıla
Şanlıurfa'da, seçim nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada, biri gazeteci, ikisi sağlık personeli olmak üzere 15 kişi yaralandı.