Ankara’da kahvehanede oturan vatandaşlara kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı.
ABD'de Trump yönetiminin yürürlüğe koymak istediği 'seyahat yasağı' ile ilgili yargı, 'milliyetlerine göre insanlara ayrımcılık yaptığı' gerekçesiyle durdurma kararı aldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, 'Türkiye ile ilişkilerimiz karışık, bu şaşırılacak bir durum değil. Umuyorum ki güçlü NATO müttefiğimizle bu sorunları halledeceğiz. B
Kaddafi ailesinin avukatı Zeydi, "Seyfulislam Kaddafi, Libya'da siyasete girmek için tüm siyasi, kanuni ve medeni haklara sahiptir." dedi.
Afganistan'ın Gazne vilayetinin Ander ilçesinde gerçekleştirilen intihar saldırısında 20 kişinin öldüğü, 36 kişinin yaralandığı bildirildi
Mersin'de polis servis aracına yönelik yapılan saldırı ile ilgili hükümetten ilk açıklamayı, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptı.
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye’den 4 firmadan 50 bin tonluk domates alımına başlanabileceğini belirterek, “Ancak bu konuda Türkiye’nin de Rus tarım ürünlerine y�
Alman Savunma Bakanlığı Peşmerge ile işbirliğini askıya alırken Hükümet Partisi Hristiyan Demokrat CDU'nun dış politika sözcüsü, “Kürdistan yaşayamaz” açıklaması yaptı.
Peşmergenin Kerkük'te mevzileri terk ederek hızlı bir şekilde geri çekilmesinin ve ağır bir yenilgi almasının ardından bugün de Peşmerge güçlerinin Başika'dan da çekildiği ifade edil
Irak ordusu, Kerkük Havalimanı yakınlarında bulunan peşmerge heykelini yaktı. Ateşe verilen peşmerge heykelinin etrafında kutlamalar yapıldı.
Çekimlerine Antalya'da devam edilen Hollywood oyuncularının da rol aldığı "İslamofobi" filmiyle dünyaya İslam'ın barış ve merhamet dini olduğu anlatılacak
IKBY'de yaşanan kaos ortamı Rusya'dan da karşılık buldu. Rusya Dışişleri Bakanlığı Erbil Başkonsolosluğunun kapatılabileceğini açıkladı.
Konya'da yapımı tamamlanan insansı robot fabrikasında üretilen robotlar tezgahtar, garson ve büro elemanı olarak kullanılabilecek.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin 11 sanık hakkında hazırlanan iddianame kabul edilerek, ilk duruşmanın 25 Ekim'de yapılmasına kara
Emniyetten yapılan açıklamada, "ByLock listelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır" denildi.