15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada meslekten ihraç edilen Zonguldak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Kamil G�
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Ada’da çözüm için kritik bir sürece girdiklerini söyledi. Akıncı ‘Türkiye’ye katılma veya Rum kesiminin işgali’ gibi eleştirilere de sert yanıt verdi.
Uzmanlar, soğuk havalarda kalp krizi geçirme riskinin arttığını belirterek özellikle dışarıda çalışmak zorunda olanlara uyarılarda bulundu.
Rafsancani'nin vefatı sebebiyle ülkede 3 gün yas ilan edildi. Asıl adı Ekber Haşimi Behremani olan Rafsancani, Kerman eyaletinin Rafsancan ilçesine bağlı Behreman köyünde 25 Ağustos 1934't
İletişim kuramcısı Marshall McLuhan “Algı gerçektir” der. Batı medyası da bunu gayet iyi biliyor. Paris, Orlando, Reina saldırıları karşısında yapılan haberler, atılan başlıklar da
ASAM Terör ve Güvenlik Uzmanı Dr. Eray Güçlüer'in verdiği 'askeri teçhizat' bilgileri Reina saldırganının 'bir profesyonel' olduğu kanılarının kuvvetlendiriyor.
Almanya’nın Fürth Belediyesi, 3 hilalli Osmanlı bayrağını yasakladı. Osmanlı bayrağı artık Hasat Bayramı kortejinde taşınmayacak.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İsviçre'nin Cenevre kentinde 9-12 Ocak'ta yapılacak müzakerelere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Nusaybin'deki bir evde, PKK'lılarca kazıldığı belirlenen bir tünel ortaya çıkarıldı
Adil Gür'ün 42 ilde yapılan araştırmasının sonuçlarına göre, her 4 kişiden 3'ü terör örgütlerinin arkasında başka bir gücün olduğunu düşünüyor. Teröre en fazla destek veren ü
Sınır Tanımayan Doktorlar Derneğince, Paris’te polisin sığınmacılara yönelik taciz ve şiddet eylemlerinde bulunduğu ifade edilerek, yetkililerin bunun durdurulması için gerekli önlemler
Türkiye'de geçen yıl satılan 983 bin 720 otomobil ve hafif ticari aracın 672 bin 856'sını ithal, 310 bin 864'ünü yerli üretimler oluşturdu.
Amerikan Washington Post gazetesinin Beyrut Büro Şefi Liz Sly, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye ve onun askeri kolu YPG'ye Barack Obama yönetimi tarafından yapılan askeri yardı
Oğlu Alican Kurdaş'ın getirdiği bombalı paketin infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kolu kopan baba Osman Kurdaş, suçlunun oğlu olduğunu ilk anda anladığını söyledi.
TSK'dan yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı sırasında sivillerin zarar gördüğüne ilişkin iddiaların gerçekleri yansıtmadığı ve maksatlı olduğu aşikardır." denildi.