İstanbul'da Maltepe, Kadıköy ve Ataşehir'de sandıklarda usulsüzlük yapıldığı iddiasına ilişkin yapılan suç duyuruları kapsamında 32 ayrı soruşturma başlatıldı. Anadolu Cumhuriyet
Fesih Aktaş, akaryakıt sektöründe bazı dağıtım şirketlerinin fatura üzerinden yaptığı sistematik vergi kaçakçılığının önüne geçmek için EPGİS tarafından hazırlanan öneriler
Süleyman Seyfi Öğün- Yeni Şafak
İstanbul'da, güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen Taksim Meydanı'na gitmek isteyen ve polise mukavemette bulunan 137 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türkiye'nin ilk gündem maddesi ekonomi olmalı. Atılacak çok adım, yapılacak çok iş var.' dedi.
MHP lideri Bahçeli'nin "Cumhur İttifakı'na yönelik bilinçli ve organize bir saldırı var" sözlerini değerlendiren İYİ Parti Sözcüsü Paçacı "Cumhur İttifakı'na organize bir saldırı y
Çin'in Şincan Özerk Bölgesi'nde (Doğu Türkistan) kendilerinden 2017 yılından beri haber alınmayan 40 Uygur kadının toplama kamplarında tutulduğu ortaya çıktı. Kamplardan serbest bırak
TÜBİTAK, milli piyade tüfeği MPT 76'ya monte edilebilen ve bir kilometreye kadar caydırıcı etkisi olan milli lazer silahı geliştirdi. Tüfeğe Monte Lazer (TÜMOL), Uluslararası Savunma Sana
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı Hill Hava Üssünden yapılan açıklamaya göre F-35 uçakları, ilk kez Orta Doğu'da yapılan operasyonlarda kullanıldı.
Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, kendisini Geçici Devlet Başkanı ilan eden Juan Guaido tarafından başlatılan darbe girişiminin cezasız kalmayacağını söyledi. Girişime katılan
İsrail’in 10 Türk vatandaşını şehit ettiği Mavi Marmara saldırısında yaralananlara tüm kapıları kapatan mahkeme kararının gerekçesi yayımlandı.
Reuters'ın haberinde MHP'li bir yetkilinin, AK Parti ile yapılan ittifakla ilgili olarak "Bu ittifak bitecekse bitiren taraf biz olmayacağız" dediği ifade edildi.
Türkiye Fırıncılar Derneği, İstanbul ve Ankara için Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. 300 gramlık pidenin fiyatı 2.5 TL olarak belirlendi.
Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 7 asker yaralandı.
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine itirazına ilişkin ilçe seçim kurullarının topladığı belgeler, Perşembe gününe kadar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK)