Alman otomotiv devi Volkswagen'ın Wolfsburg fabrikasında 2. Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bombalar olduğu şüphesiyle geçtiğimiz hafta aramalar başlatılmıştı. Başlatılan geniş
Bosna Savaşı’nda yaşanan katliamın 21. yıldönümünde kurbanlar anılıyor. Bu yıl da toplu mezarlarda bulunan ve kimlik tespiti yapılan 127 cenaze toprağa verilecek.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Öveç köyü ve mezralarında 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
"Selefiler" denilen kesim, çoğu kimsenin sandığının aksine tek bir grup değil, bazıları birbiriyle kanlı bıçaklı çok farklı gruplardan ve fraksiyonlardan oluşmaktadır. Yine zannedilen
Şanlıurfa'da şehirlerarası otobüs terminalinde, bazı kişilere kimlik soran polis ekiplerine, silahla karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada 3 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.
Trump ideolojik saplantılar ve pragmatik davranışlarla kendi toplumunu birleştiren değerleri yok ederken, Türkiye’deki muhalefet ise iktidar olabilme adına vatanın çıkarlarını hiçe sayma
Kürtler, Ak Parti’nin hazırladığı zeminden hareketle Kürt ve Türk Kemalistlerin onları ebedi ötekiler olmaya mahkum eden cenderesini kırıp ‘kurtuluş felsefesi’ esasına dayalı Müslüm
Hakkari ve Ağrı'da 3 çocuğun ölümüne sebep olan PKK'lı teröristlerin telsiz konuşmaları ortaya çıktı.
ABD'de iki silahsız siyahın polis tarafından öldürülmesi üzerine başlayan protestolar 5. gününde 10'dan fazla eyalete yayıldı.
Anadolu, dünya tarihinde farklı dinlere ve milletlere ev sahipliği yaparak genel itibariyle yerleşim amaçlı olsa da, kıtalar arasında köprü vazifesi de görmüştür. Anadolu ve misafirperve
Sosyal video paylaşım sitesi Youtube'da Tel Hamis adına açılan bir hesaptan Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürülme anı olduğu iddia edilen bir video paylaşıldı.
Artuklu'da karakol saldırısında kullanılan kamyonun belediyeye ait olduğunun anlaşılması üzerine belediye çalındığını öne sürdü
Konya'da 21 kez hamile kalmasına rağmen anne olamayan Hafize Dağdelen, ziyaret ettiği sevgi evinde kalan Muhammet Ali'ye, "Anne beni de götür" diyerek ağlaması üzerine sahip çıktı.
Suudi Arabistan prensi Turki el-Faysal İranlı muhaliflerin Paris'teki toplantıısna katılarak bir konuşma yaptı
KCK eş başkanı Bese Hozat 15 Temmuz 2015 günü çıkan PKK bülteni Özgür Gündem’deki köşesinde “ateşkesin bittiğini, yeni sürecin devrimci halk savaşı olduğunu” ilan etmişti.