Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurul toplantısına katılmak için ABD'ye gidecek. Erdoğan, Ürdün, Kazakistan ve Azerbaycan'da temaslarda bulunacak.
İngiltere merkezli düşünce kuruluşu Henry Jackson Derneği, YPG için "vahşi terör örgütü PKK'nın Suriye kolu" tanımlamasını yaptı.
Lübnan Müftüsü Deryan ve Lübnan Müslüman Alimler Birliği, cuma gününün tam gün tatil olması için talepte bulundu.
Meral Akşener'in ekim ayında kuracağı iddia edilen siyasi parti için konuşan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ FETÖ'nün Akşener'i desteklediğini öne sürdü.
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde çam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede yangın çıktı. Ekipler yangını söndürmek için havadan ve karadan çalışma başlattı.
YPG'nin Suriye'de ABD'den temin ettiği silahları PKK'ya göndermek için kazılan tünel tespit edildi.
Bulgaristan'da erken seçimlerden önce geçici bir hükümet kurulmuştu. O geçici hükümet, Diyanet İşleri Başkanlığı ile 1998’de imzalanan protokolü kalıcı olarak feshetti. Bu nedenle,
Amerika, silah, cephane, lojistik ve eğitim desteği verdiği PKK’ya Fırat Bölgesi’ne saldırması için "Kuvvet-i Suvvar adında yeni bir örgüt kurdurdu. Tel Rıfat'ta ABD silahları eşliğin
Bursa’da aralarında doktor ve öğretmenlerin de bulunduğu 11 FETÖ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Zanlıların evlerinde içinde güncel kurban bağış listelerinin de yer aldığı çok sayı
Suriye'de Esed rejiminin, "çatışmasızlık bölgeleri" içinde yer alan Doğu Guta'daki Ayn Terma beldesine, içeriği bilinmeyen zehirli gazla saldırı düzenlediği ileri sürüldü.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, yerleşim alanları içinde bulunan sanayi siteleri ve işletmeleri kent dışına modernize ederek taşımayı öngördüklerini kaydetti.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Almanya'nın ' Türkiye ile AB arasındaki mevcut 'gümrük anlaşmasını' sürdürmek için ek çaba göstermeyeceğini açıkladı.
Rusya Genelkurmay Başkanı'nın İdlib'deki durumu tartışmak için Türkiye'ye geliyor
Mısır ile Gazze Şeridi arasındaki sınır kapısı, "insani durumlar" için iki gün açık kalacak
Alman perakende devi Metro Group'un 3 yıl önce Kayserili Beğendik'e sattığı Real Hipermarketler Zinciri için iflas kararı verildi.