ABD'den İsrail haricinde en çok insani yardım alan ülkeler, Trump'ın yardımları kesme tehditlerine rağmen BM Genel Kurulu'nda yapılan oylamada İsrail lehinde oy kullanmadı.
Pentagon eski yetkilisi Michael Rubin, BM'nin Kudüs kararında büyük etkisi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir tweet paylaştı.
Seçilmiş hükümeti cebir, şiddet ve tehditle istifaya zorlayan 28 Şubat cuntacıları için yolun sonu göründü.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ABD'nin Kudüs kararını geri almasını öngören bir tasarıyı onaylamasının ardından Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas,' Oylama sonucu Filistin içi
Türkiye ve Yemen'in imzasıyla BM gündemine taşınan Kudüs tasarısı için oylama başladı. ABD'nin üye ülkeleri tehdit ettiği oylamada sonuçtan çok 'evet' oylarının ezici çoğunlukta ol
2018 yılı hac organizasyonu kapsamında ilk defa kayıt yaptıracaklar için başvurular bugün başladı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM'de yapılacak Kudüs oylamasına saatler kala yaptığı açıklamada, bm için 'yalanlar evi' ifadesini kullandı. Netenyahu, ABD'nin öncülüğünde diğe
ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın
28 Şubat davasında savcı mütalaasını açıkladı. Aralarında Çevik Bir ve dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'nın da olduğu 60 sanık için ağırlaştırılmış müebbe
ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan tutuklu sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
PKK’nın Suriye’de 5 yıldır işgal altında tuttuğu Afrin için Esed rejimi ile pazarlık yürüttüğü ortaya çıktı.
Suudi Arabistan, 2018'in sonuna kadar iki nükleer reaktör yapımı için sözleşmeler imzalayacağını açıkladı.
Türkiye ile Güney Kore halkları arasında birçok benzer noktanın olduğunu belirten Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Yun, "Türk askerleri bizim için savaşmasaydı şu anda dünyanın 11.
Hamas Basın Sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde verdiği konferansta İslam İşbirliği Teşkilatının Kudüs Zirvesi'nin Filistin için önemine değindi.
Danimarka'da BM kotasından sığınmacıların kabulü ve sayısıyla ilgili kararlar bundan böyle Göç ve Uyum Bakanı tarafından verilecek.