Esed rejimi ve İran destekli yabancı terörist gruplar, Soçi mutabakatına rağmen İdlib ve yakın çevresine saldırılarını sürdürüyor. Son olarakHama'nın kuzeyine yapılan hava saldırıs
İran Dışişleri Bakanı Zarif, terör örgütü IŞİD'in yenilgisinden sonra ABD ve bazı ülkelerin İran ile Irak ilişkilerini bozmak istediğini ancak iki ülke yetkililerinin buna izin vermed
İsrail Başbakanı Netanyahu, haftalardır tartışma konusu olan Suriye'ye hava saldırısı düzenlenmesi ile ilgili konuştu. Netanyahu, 'Suriye'deki İran hedeflerini vurduk' dedi.
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, yüzde 20 zenginleştirilmiş modern yakıt projesinin uygulamaya konulduğunu belirtti.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Arap ülkeleri dışişleri bakanlarıyla birlikte ABD'nin Polonya'da düzenleyeceği İran karşıtı zirveye katılacak.
Hayatımızı etkileyen, değiştiren, (hadi bir koltuk çıkıp kolaylaştıran diyelim), hayat tarzımıza yeni bir düzen getiren ama bunu bağıra bağıra yapmayan, âdeta göze görünmeden yaş
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, gelecek hafta kendi ürettikleri roketlerle uzaya 2 uydu fırlatacaklarını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "İranlılar, Ruslar, rejim ve diğer paydaşları, Suriye'de iç savaş sonrası siyasi düzenin nasıl olacağı konusunu tartışmak üzere masaya oturmaya ikn
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Şubat ayında Polonya'da İran'ın bölgedeki faaliyetlerinin ele alınacağı uluslararası Ortadoğu zirvesi yapılacağını duyurdu.
Fransa, İran'a nükleer silah taşıyabilecek balistik füzelerle ilişkili tüm faaliyetleri derhal durdurma çağrısı yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde "YSK'nın önünde olacağız, sandıkları bırakmayacağız" diyen Muharrem İnce'ye, "Ne oldu, nerede oturdun? Hala oturuyorsun." diy
Hakan Albayrak - Karar
İsrail'in İran'a karşı kendini savunma hakkı olduğunu belirten ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, 'İsrail'in bunu kararlı bir şekilde yapacak askeri kapasiteye sahip olmasını sağlamaya
Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, İran Petrol Bakanı Bijen Namdar Zengene ve beraberindeki heyeti başkent Bağdat'ta kabul etti.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile yaşanan krize ilişkin yaptığı açıklamada, "İran, ancak cehennem buz tutunca ABD'nin kukla yönetimlerini taklit edebilir" dedi.