Kanada Dışişleri Bakanlığı'nda görevli diplomat Fred Jacques, Montreal Türk Kültür Merkezi’nde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Tacikistan'da askerlik çağına gelen gençlerin Kırgızistan vatandaşlığına geçişlerinde artış yaşanıyor
Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Özbek’i öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan Rus vatandaşı Sobir Shukurov ile Eldar Aslan'ın müebbet hapislerine karar verildi.
Fransa İçişleri Bakanı Cazeneuve, polisin ülkedeki çalışma yasa tasarısına karşı yapılan gösterilerde yorgun düştüğünü söyledi. Perşembe günü protesto gösterisi düzenlemek is
Diyanet İşleri Başkanlığınca ramazan dolayısıyla Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Muş, Siirt ve Van'da 3 günlük dini rehberlik ve manevi destek hizmeti sunulacak.
İran Karayolları Transit ve Sınır Geçişleri Genel Müdürü, PKK'nın İran kamyonlarına saldırmasını gerekçe göstererek daha güvenli yollar aradıklarını açıkladı
Dışişleri Bakanlığı sınırdan geçen Suriyelilere ateş edildiği yönündeki iddiaları yalanladı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Batman'da AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye verilen toplam 40 yıl hapis cezasını kınadı.
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Blinken, Mumbuc'ta ABD ile Türkiye'nin birlikte çalıştığını söyledi; “Suriye’de ağırlıklı olarak Suriyeli Arap kuvvetleriyle çalışıyoruz” dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, 'AB'nin göç alanındaki işbirliğimizi, vize serbestisi kararıyla perçinlemesini bekliyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vladimir Putin'e yazdığı mektupta 'elle tutulur' bir unsur bulunmadığını belirtti.
Afganistan Dışişleri Bakanının geçen hafta Rusya'ya yaptığı ziyaret sonrası, Rusya'dan askeri techizat ve helikopter istediği, Rus yetkililerin de bunların yanısıra eğitim için bölgey
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cübeyr, ülkesinin Suriye'de rejime karşı uçuşa yasak bölgeyi de kapsayan "daha saldırgan bir yaklaşımı destekleyeceğini" söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Teröre ilişen belediye başkanı görevden alınır. Bu kanun maddesi hazır, geliyor zaten." sözleri ile Ankara kulislerini hareketlendirdi