İçişleri Bakanlığınca, ülke genelinde son bir haftada yürütülen operasyonlarda 19'u ölü, 12'si sağ, 13'ü teslim olmak üzere 44 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
İSpanya DIşişleri Bakanı, Katalonya lideri Puidemont'un seçimlere katılıp katılamayacağına ilişkin açıklama yaptı.
ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey heyet, Arakan'da devam eden krizle ilgili Myanmar ve Bangladeş'te temaslarda bulunacak - Heyet, Cox's Bazar'ı da ziyaret edecek
Antalya'da dolandırıcılıktan 8 yıldır aranan 52 yaşındaki T.Ü., kendisini yakalayan polislere, "Beni nasıl yakaladınız çok şaşırdım. Sizi kutluyorum" dedi. T.Ü'nün, Türkiye genelin
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 1 Kasım'da görevi bırakmaya hazırlanan IKBY lideri Mesut Barzani ile ilgili, "Barzani görev süresini uzatmak için yanlış yaptı. Kendi geleceği ile ilgili
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, CHP İstanbul Milletvekili Yarkadaş'ın Kartal Orman İşletme Şefliği sınırları içerisindeki ormanlık alana inşaat yapıldığı iddiasının doğru olmad�
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şanlıurfa’daki iki günlük temasları kapsamında Suriye sınırına komşu olan Suruç’ta onuruna verilen yemeğe katıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredileceği açıklanan pasaport ve sürücü belgesi işlemlerini 2 Ocak 2018'e kadar yürütmeye devam edecek
ABD Dışişleri Bakanlığı, 39 Rus özel şirketi ve devlet organizasyonuna yönelik yaptırım uygulayabileceğini açıklamasında bulundu.
Dışişleri Bakanlığı, Katalonya için internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Katalonya'nın bağısızlık kararına yönelik İspanya merkezi hükümetine destek verildiği söylendi.
Irak Başbakanı İbadi, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile telefonda görüştü.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "Esed ailesinin saltanatının sona erdiğini ve asıl önemli olan konunun bunun nasıl olacağı" olduğunu söyledi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, Türkiye ile ilişkilerinin "aşırı derecede iyi" olduğunu belirtti.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Beşar Esad'ın herhangi bir rolünün olmadığı bütünleşmiş bir Suriye istediklerini söyledi.