AK Parti'li Ayhan Sefer Üstün, savaş sona erse de Suriyelilerin en az yarısının Türkiyede kalacağını söyledi.
Pakistan'da Kadri'nin idamını protesto eden yaklaşık 3 bin kişinin meclis binası önündeki oturma eylemi devam ediyor.
Reyhanlı'da 52 kişinin hayatını kaybettiği saldırının planlayıcısı Mihraç Ural Suriye'de öldürülü, Ayşe Hür yasa boğuldu.
Hollanda, Brüksel saldırısını gerçekleştirenlerle ilgili Türkiye'nin gönderdiği e-postayı geç gördüklerini iddia etti
Kalkınma, eğitim ilişkisi üzerine pek çok çalışması olan istatistikçi Doç. Dr. Selçuk Şirine göre, Türkiyenin en büyük sorunu, kararların alınma şekliyle ilgili yani yönetişi
İleri düzey radar teknolojisini kullanarak duvar, kapı gibi engellerin arkasındaki hedeflerin tespitini sağlayan STM Duvar Arkası Radar (DAR), Katar'da görücüye çıktı
Pakistan'da Pazar günü Lahor'da çoğu kadın ve çocuk en az 70 kişinin hayatını kaybettiği lunaparktaki saldırıyla bağlantılı olarak 5 bin kişi gözaltına alındı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gazeteciler Dündar ve Gül'ün duruşmasını izleyen konsoloslara tepkisini "Herkes görevinin sınırını bilecek, haddini, hududunu bilecek ve vazifesini yapacak" s�
Yemen'de çatışmaların başladığı Mart 2015'ten bu yana 6 bin 200'den fazla kişinin öldüğü, 30 bin kişinin yaralandığı bildirildi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, 'Pakistan'ın Lahor kentinde düzenlenen menfur terör saldırısını şiddetle telin ediyoruz.' dedi.
Muhalif gruplar Dera'da IŞİD'in saldırısını püskürttü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 120 küsur ülkeden yaklaşık 37 bin kişiye giriş yasağı konulduğunu, 3 binden fazla kişinin de sınır dışı edildiğini açıkladı
ABD'de silah lobisinin en büyük destekçisi olan Ulusal Silah Derneği (NRA), bir yazar görevlendirip masalları yeniden yazdırdı. Çocuk masallarına silah eklenmesi tartışma yarattı.
Pakistan'ın doğusundaki Lahor kentinde aralarında çocukların da bulunduğu 70'ten fazla kişinin öldüğü intihar saldırısını Taliban'a bağlı Cemaat-ül Ahrar örgütü üstlendi.
Türkiye-Ürdün İş Forumu'nda bir Başbakan Davutoğlu'yla bir araya gelen Ürdün Başbakanı Abdullah en-Nusur, Başbakan Davutoğlu için "Kendisini bu görevlere gelmeden bir süre önce tanıd