Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, 'Sayın Genel Başkan sevgisini anlıyorum ama buradan ısrarla bize hakaret edenlere sesleniyorum. Özenle cevap vermemeye çalıştım. Geometrinin tüm kavraml
Norveç mahkemesi 77 kişini katili Anders Breivik'in ruh sağlığının korunması için çaba gösterilmediğine hükmetti.
Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA) Genel Direktörü Adnan Amin, Paris anlaşmasının dünya iklimi açısından önemine vurgu yaparak, yenilenebilir enerji kullanımının 2030 yılında iki kat�
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği'nin (AB) Suriyeli mültecilere vadettiği 3 milyar avronun gelmesi konusunda sıkıntılar olduğunu belirtti.
Norveç'te 77 kişiyi öldüren ve 224 kişinin yaralanmasına neden olan Anders Behring Breivik, Norveç hükümetinden tazminat almaya hak kazandı.
"Nitelikli dolandırıcılık" iddiasıyla 2 bin 443 yıla kadar hapsi istenen ve 4 aydır tutuklu bulunan işadamı Fadıl Akgündüz hakim karşısına çıktı
Türkiye'ye girişine izin verilmeyen Alman Devlet Televizyonu ARD için çalışan Volker Schwenck'in PKK'ya destek veren mesajları ortaya çıktı.
Şebeke sıkıntısından dolayı telefonları çekmeyen köy sakinleri, telefonla görüşme yapmak için minare ya da yüksek bir tepeye çıkmak zorunda kalıyor.
Kırıkkale Sulakyurt'taki devlet hastanesinin acil servisine ayakkabılarını çıkararak giren Şerife Cesur'un ismi, hastaneye verildi.
Fransa Başkanı Valls'in "üniversitelerde başörtüsü yasaklansın" çıkışına, üniversiteliler başörtüsü takarak tepki verdi.
İzmir’in Torbalı ilçesinde bir deri fabrikasında çalışan altı işçi, kimyasal kazanın içerisine düşerek ağır yaralandı.
Çocuklarda erken gelişen okuma ve sayma becerisinin ‘Hiperleksi’ habercisi olabileceği belirtildi.
Mehmet Tezkan bugünkü yazısında devletin PKK'ya karşı mücadelede Sri Lanka modelini seçtiğini yazdı.
Karaman’da 10 erkek öğrenciye “cinsel istismarda” bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve hakkında 600 yıla yakın hapis cezası istenen sınıf öğretmeni Muharrem B., ilk kez hâkim karşıs
Charlie Hebdo dergisinin karikatürlerini yayınlayan Cumhuriyet gazetesini yırtarak Müslümanların hislerine tercüman olan Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu, Diyanet t