301 madencinin ölümüyle ilgili Akhisar'da görülen davada madenci yakınlarının talebi üzerine sanıklar ilk kez duruşmaya getirildi. Sanıkların salona girişi sırasında ailelerden fenala�
ABD'nin 11 Eylül sonrası hayata geçirdiği takip sistemi, Fransa'da da meclise sunuldu. Yeni yasayla, polis ve istihbarat birimlerine internet ve telefon dinleme konusunda çok geniş yetkiler geli
İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars, Mısır'ın eski devlet başkanı Hüsnü Mübarek'in hayatını kaybettiğini iddia etti.
Başbakan Davutoğlu, 'Vizyon üretemeyen ama birilerinin aklıyla alkışlayan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bizi 13 yıldır dünya alkışlıyor, senin alkışına ihtiyaç yok' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun oylayacağı 1915 olaylarıyla ilgili tasarı için 'Karar ne olursa olsun bir kulağımızdan girer öbüründen çıkar' dedi. Erdoğan Demirtaş'a
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, isim vermeden partisinin seçmenlerinden 'barajı geçsin' diye HDP'ye oy vermemesini istedi. Baykal, "Biz Kızılay değiliz, CHP'yiz" dedi.
HDP'nin kirli bir ittifak içerisinde yer aldığını dile getiren Akdoğan, "Kendilerinin de barajı geçebileceklerine inandıklarını sanmıyorum" dedi.
İstanbul Film Festivali’nden çıkarılan Bakur'da, Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un ölüm emrini veren PKK'lı Azad Cüngüş de var.
Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetimi görevden alındı.
Yasa dışı yollardan Suriye'ye geçmeye çalışırken yakalanan 9 İngiltere vatandaşı, Antalya Havalimanı'ndan ülkelerine gönderildi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de bir daha geri dönüşü asla kabul etmez" dedi.
Flaman Menfaati Partisi, Müslümanları ana vatanlarına geri göndermek için gerekli uçak bileti ücretini karşılayamadı.
İstanbul'da araç sahiplerini, güven sağlayarak dolandıran, bir şebekeye yönelik baskında 12 kişi gözaltına alındı.
Libya'dan İtalya'ya giden mülteci gemisi battı. Yaklaşık 400 mültecinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.
İstanbul'un 8 ilçesine saat 20.25 itibarıyla elektrik verilemiyor.