BM Genel Kurulu'nda bugün yapılan oylamada, karşılarında başka aday olmayan Japonya, Ukrayna, Mısır, Senegal ve Uruguay gerekli oyu alarak BM Güvenlik Konseyi'ne seçildi.
Rusya ve ABD'nin IŞİD ile mücadele için PYD'ye yaptığı silah yardımına Türkiye'nin büyük tepki göstermesinin nedeni ortaya çıktı.
Ertuğrul Özkök, Gülen'e yakınlığıyla bilinen bir üniversitede gerçekleştirilen söyleşide bir öğrenci tarafından kendisine 'başörtülülerden özür dileyecek misiniz?' sorusuna 'dile
Avrupa’da son dönemde gündeme oturan göçmen krizinde ilk defa Avrupa sınırında bir göçmen, güvenlik görevlisinin açtığı ateşte hayatını kaybetti.
Nijerya'da bir camiye düzenlenen iki intihar saldırısında, polise göre en az 14, görgü tanıklarına göre de en az 42 kişi öldü.
ABD, Türkiye'nin Suriye'de bulunan IŞİD militanlarına ait bir aracı vurduğunu açıkladı. TSK ise ABD'nin açıklamasını yalanladı.
HDP'li grubun başörtülü bir kadını linç etmek istediği görüntüler ortaya çıktı...
IŞİD'in canlı bombacıları arasında yer aldığı öne sürülen Mahmut Gazi Tatar’ın Tel Abyad’da YPG'ye esir düştüğü iddia edildi...
Rus haber ajansı Sputnik'in iddiasına göre; emniyet yetkililerinden edindinilen bilgiye göre, IŞİD İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır başta olmak üzere bazı metropollerde bomba yüklü
AK Parti ile koalisyon hükümeti kurmak için ayrıntılı çalıştıklarını söyleyen MHP lideri Bahçeli, “Bu kadar ayrıntılı çalıştıktan sonra ‘Bunlar her şeye hayır diyorlar’ diyen
Mısır'da El-Ezher Üniversitesi şeyhi Ahmet et-Tayyib, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ile Arap Birliği'ne "siyonist oluşumla" mücadele için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Suriyeli muhalif komutan Nasır, ABD'nin Suriye'de, IŞİD ile mücadele eden muhalif güçlere gönderdiğini belirttiği mühimmatların YPG'ye verildiğini iddia etti.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, terör saldırısının meydana geldiği Ankara Garı önündeki alana "Demokrasi Meydanı" adının verilmesini kararlaştırdı.
Mete Yarar, Ankara'daki terör saldırısından PKK ve IŞİD operasyonlarına, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 7 Haziran seçimlerinde bölge genelinde sadece tek partiye oy çıkan ve seçmen sayısından fazla oy kullanılan 900 sandık ile ilgili suç duyurusunda bulundu.