Dünyada füze savunma sistemlerine olan talepte olağanüstü artış ve IŞİD'e karşı mücadelede silahlanma silah şirketlerinin bu yılki kârında büyük artışa sebep oldu.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beyşehir'de 1'i Suriyeli 2 kişinin öldüğü kavgayla ilgili olarak, 'Suriyeliler üzerinden provokasyon yapmak isteyen, puslu havaları seven bazı çakal
CHP İzmir İl Kadın Kolları, il ve ilçe müftülüklerine resmi nikah kıyma yetkisi verilmesine karşı imza kampanyası başlattı.
İngiltere'de Dışişleri Bakanlığı görevine atanan Boris Johnson, Londra Belediye Başkanlığı döneminde PKK'ya sempati duyduğunu belirtmiş.
Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) uzmanı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Batı ülkelerinin gelişmesinde göçmenlerin rolünün çok önemli olduğuna işaret ederek, mülte
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Suriye sınırından Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 122 Iraklı yakalandı.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 'Suriyelilere TOKİ'den ücretsiz ev imkanı sağlanacak mı?' sorusuna 'Ücretsiz konut diye bir uygulama söz konusu değil' dedi.
Mahkeme, Şanlıurfa Ceylanpınar’da uyurken evine isabet eden havan mermisiyle hayatını kaybeden İdris Akgül’ün ailesine toplam 365 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.
İsrail’e ait savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nin doğusundaki tarım arazilerine yarım saat arayla 2 hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
Irak'ın başkenti Bağdat ve ülkenin kuzeyindeki Musul'da düzenlenen bombalı saldırılarda 4'ü asker, biri gazeteci 10 kişi hayatını kaybetti.
Asker ve polislere tuzaklar kurarak şehit eden PKK’nın en büyük destekçisi DBP’li belediyeler oldu. Sözde öz yönetim ilan eden bu belediyeler, teröristlerin istediği bölgelere iş makinel
Başbakan Binali Yıldırım, göreve başlaması sonrası uluslararası medyaya verdiği ilk kapsamlı mülakatta BBC'ye konuştu. Yıldırım, Suriye'de değişim için öncelikle Devlet Başkanı B
IŞİD kaynakları, IŞİD'in askeri lideri Ömer Şişani'nin Musul yakınlarında Irak Ordusu ile girdiği bir çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu.
İngiltere'nin yeni Dışişleri Bakanı, Türk kökeniyle de bilinen Boris Johnson oldu.
Cumhurbaşkanı Hollande, Charles de Gaulle uçak gemisinin sonbaharda Ortadoğu’ya gönderileceğini açıkladı