Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türk vatandaşlarına yönelik vize rejimi konusunda Ankara ile görüşmeler yapmaya karar verdiklerini belirtti.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TVNET'te Serhat İbrahimoğlu'nun sorularını cevapladı. Şehidimiz Mustafa Cambaz için taziyelerini sunan Gül, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu geceye iliş
Darbe girişimiyle ilgili Türk Telekom’dan üst düzey 3 yönetici gözaltına alındı.
Tutuklanan pilotların darbe girişimi gecesi 9. Ana Jet Üssü'nden F-16 uçakları ile havalandıkları ve yaklaşık bir saat İstanbul üzerinde uçtukları belirlendi.
İşgal güçlerinin Kudüs'te Fiilistinlilere saldırısı sonucu 30 kişi yaralandı
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından tartışılan başyaverlik sistemi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaldırılması yönünde kararını verdi.
NATO'daki Türk donanmasında görevli subayların darbe girişiminin ardından sessiz kalmaya çalıştığı öne sürüldü.
Van'da FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışan Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Temel'in "terörist" diye öldürülmesinin planlandığı ortaya çıktı
ABD Merkezi Haberlama Teşkilatı'nın (CIA)'nin kalemlerinden olarak bilinen Michael Rubin, Erdoğan'a karşı askeri darbenin fısıltılarını dört ay öncesinden yazdığı ortaya çıktı
Diyanet İşleri Başkanlığı'nda bin 112 kişi görevden uzaklaştırıldı.
Fransa'nın Normandiya bölgesindeki bir kilisede rehine krizi yaşandı. Operasyonla iki saldırgan etkisiz hale getirildi, bir rehine ise hayatını kaybetti.
Rus savaş uçakları, ülkenin ortasında yer alan Humus kentine bağlı muhaliflerin denetimindeki Saan bölgesinde bir huzur evi hedef aldı. Saldırıda 7 kişi yaralandı.
Dışişleri Bakanlığı'nda 2 büyükelçi ihraç edildi. Görevden alınan büyükelçilerin Tuncay Babalı ve Gürcan Balık olduğu öğrenildi.
Erdoğan’ın kaldığı otele silahlı saldırıda bulunan ve firar eden darbecilerden dün yakalanan 7 kişinin silahları da ele geçirildi.
FETÖ lideri Fetullah Gülen, başarısız darbe girişimi sonrası Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvarmaya devam ediyor.