İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adrae, Gazze'den İsrail'e doğru iki roket atıldığını ancak roketlerin Gazze'de düştüğünü belirtti. İsrail'in Gazze sınırında yer alan Askalan ve Shaar
ABD'nin skandal Kudüs kararı sonrası Hamas lideri Haniye intifada çağrısı yaptı.
ABD Başkanı Donald Trumpın Kudüs kararı gözleri bir kez daha İsrail ve ABD ile sıkı ilişkileri bulunan veliaht prenslere çevirdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs ile kararının ardından yaptığı açıklamada, 'Bunlar bir dini savaş çıkarmak için bahane arıyorlar. Kudüs, Fil
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma planına ilişkin Malezya Başbakanı Rezak, Tunus Cumhurbaşkanı Sibsi ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani il
Dursun Çiçek, çocukluk döneminde başlayan kitap tutkusuyla evini binlerce kitabın yer aldığı kütüphaneye dönüştürdü.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, Müslümanları bazı ülkelerin bölgede İsrail'le kurduğu ilişkilerdeki komploya karşı dikkatli olmaya çağırdı.
Bakan Tüfenkci, "Vatandaşlarımız, herhangi bir ürün veya hizmet ticareti olmayan, aşırı kazanç vadeden ve sisteme yeni üye getirmek koşuluyla prim, komisyon gibi adlarla ödeme yapmayı ö
"Hapishaneden çıkmak için işlemediğin suçları kabul etmek zorundasın" diyor. Bu arada Türkiye'de yürütülen Reza Zarrab'la ilgili operasyonda gelen bir ihbar üzerine, Zarrab'ın ABD'ye ist
ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen, ABD Adalet Bakanlığının Fetullah Gülenin Türkiye'ye iadesi sürecinde ayırd
Karamollaoğlu, seçimlerde herhangi gibi bir siyasi parti ile ittifak yapıp yapmayacaklarıyla ilgili soruya cevap verdi.
Filistin'de tarihi bir camide yapılan tadilat sırasında, Sultan 2. Abdülhamid Han döneminde kurulan Osmanlı Matbaasında 130 yıl önce basılan Kur'an-ı Kerimler bulundu.
Uzman Pedagog İshak Orhan, çocuklarını internet bağımlılığından kurtarmak isteyen ailelerin, 20 gün boyunca boyunca 'Hayır' diyerek bunu başarabileceğini söylüyor.
CIA Başkanı İran'a, Irak'taki ABD çıkarlarına yönelik yapılabilecek herhangi bir saldırıdan Tahran'ın sorumlu tutulacağına dair bir mektup gönderdi.
Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu: Türkiye büyük devlettir ancak süper güç değildir. ABD süper güçtür ancak büyük devlet değildir.