Suriye İskan ve Kentsel Kalkınma Bakanı Muhammed Velid Gazal'ın Mısır'ın başkenti Kahire'ye ulaştığı iddia edildi.
Türkiye enerjide Rusya’ya bağımlılığını azaltmak için mevcut LNG ve doğalgaz depolama tesislerinin kapasitesini artırırken yeni yatırımlar da yapıyor. Özel sektör önümüzdeki yıl
ABD'de meydana gelen ve 16 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı saldırı üzerine New York Post Gazetesi'nin attığı 'Müslüman Katiller' manşetine tepki yağdı.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), ham petrol üretiminde tedarik politikasını değiştirmedi. Üyeler toplamda günde 31,5 milyon varil petrolü piyasaya sürecek. Bu karar, Rusya gibi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Davutoğlu ile bir araya geldi
İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Beşşar Esed'i İran'a davet etti.
Rusya, elinden oyuncağı alınan çocuk gibi, 'gazı keseriz' dedi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Katar'da doğalgaz anlaşmasına imza attı. Türkiye'nin bu hamlesi karşısında pa
2024 yılında yapılacak Olimpiyatlarda ev sahipliği için aday olunması ile ilgili yapılan referandumda, halk israf olduğu gerekçesiyle hayır dedi
İsrail mahkemesi Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ın 2014'te yakılarak öldürülmesiyle ilgili davadaki üç zanlıdan birini sorumlu, ikisini suçlu buldu.
Tahran Ticaret, Sanayi ve Madencilik Odası eski Başkanı Muhammet Reza Bahzadian, İran’ın Rusya’ya tarım ürünleri ihracatında Türkiye’nin yerini tutamayacağını açıkladı.
Adana ve Hatay'da Ocak 2014'te MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza C
İsrail Radyosu'na konuşan Savunma Bakanı Moşe Yalon, bir Rus savaş uçağının sınır ihlâli yaptığını ve uyarıldığını açıkladı.
PKK ile devlet arasında yaptığı arabuluculuk ile adını duyuran "Balıkçı" lakaplı yazar İlhami Işık, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ölümü ile ilgili çarpıcı açıklamalar
Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniye, 'İntifadayı terör olarak nitelendirenlerin terörist olduğunu' söyledi.
Sınırda düşürülen Rus uçağının ardından sınırda teyakkuz haline geçildi. Eskiden 2'li kol ile yapılan devriye uçuşu 4'lü kol halinde gerçekleştirilmeye başlandı.