ABD Başkanı Barack Obama, İran’ın nükleer programına ilişkin "Hala büyük bir uçurum var. O noktaya (anlaşma) gelemeyebiliriz" dedi.
Mısır'da güvenlik güçlerinin Beni Süveyf kentinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilere müdahalesinde 1 kişi hayatını kaybetti.
Prof. Asma Afsaruddin, İslam literatüründeki bazı kavramların, zamanın farklı dönemlerinde karşılaşılan sosyolojik-tarihsel ve siyasi şartlar nedeniyle farklı algılanmaya başlandığı
Suriye ordusuna ait helikopterin Halep kentinde IŞİD`in kontrolündeki Bab ilçesine "varil bombasıyla" düzenlediği saldırıda 10 kişinin öldüğü bildirildi.
Şırnak Belediye Meclisi, oy birliği ile alınan karar sonrası şehir merkezindeki 12 mahalle ve 2 meydanın Türkçe isimlerini Kürtçe isimlerle değiştirme kararı verdi.
Hükümetin asgari ücrete 2015'in ilk ve ikinci 6 ayı için yüzde 3'er zam yapması halinde asgari ücret Ocak 2015'te brüt bin 168 lira, net 922 lira olacak. Hali hazırda 891 lira olan asgari ü
Kassam Tugayları ateşkes halinde de savaşa hazırlıklı olduklarını duyurdu
İsrail’in kutsal mabede yönelik saldırılarıyla Filistinlileri provoke ettiğini kaydeden Mescid-i Aksa imam-hatibi İkrime Sabri, “Filistin halkı her şeyi yapabilecek güçtedir. İntifadaya
Feyyum'da darbe karşıtı gösterilere müdahalesinde, 2 öğrencinin hayatını kaybetti belirtildi
BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, Bursa'da halka seslendi.
izmir’in Buca İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde kaçak 8 ev Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yıkılmak istenirken, gerginlik çıktı.
Terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasında Halep'e bağlı Kobani'deki (Ayn el Arap) çatışmalar, sınır kapısı yakınlarında ve kentin batısında yoğunlaştı. ABD öncülüğ�
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı Halk TV canlı yayınında sokağa çıkmak yerine 'rakı masasında oturanlara' sitem etti.
Terör devleti İsrail'in barbarca Mescid-i Aksa'ya girmesi Hamas'ı harekete geçirdi. Hamas, Filistin halkını Kudüs kenti ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için cuma namazının ardından öfke
Hatay'ın Suriye sınırındaki Beşaslan Mahallesi'nde çok sayıda polis ve askerin katılımıyla akaryakıt kaçakçılarına operasyon düzenlendi.