ABD'deki bir federal hakim, CIA işkence raporunun tamamının yayınlanmaması yönünde karar verdi.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, CHP'nin 'Yüzyılın Projesi' olarak adlandırdığı proje için ise, 'otobüste üretilmiş vaatler' yorumunda bulundu.
AB Bakanı Volkan Bozkır, Avrupa Birliği ile vizelerin kalkması gerektiğini açıklayarak "Geri Kabul Anlaşması’nı feshedeceğiz, hakikaten edeceğiz" restini çekti.
Pensilvanya ile 17 Aralık darbe operasyonunun yapıldığı gün telefonlaştığı tespit edilen eski İstanbul Müdür Yardımcısı Hamza Tosun hakkında savcılığın itirazı üzerine yakalama
Suriye güçleri ile 1 haftadır çatışan IŞİD, önceki gün Palmira’ya girdi. Arkeoloji dünyasını ayağa kaldıran gelişme ise dün yaşandı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yaptıkları son ankette halkın yüzde 60'ının koalisyon hükümeti istemediğini belirterek Ak Parti'nin yüzde 45-46 bandında olduğunu söyledi
BND Başkanı Gerhard Schindler, NSA'nın rakipleri değil, ortakları olduğunu belirterek istihbaratta onlara bağımlı olduklarını söyledi
Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro Hattı inşaatında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti
İran destekli Şii Husiler, Cenevre'de 28 Mayıs'ta yapılacak Yemen müzakerelerine katılmaları için Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyon güçlerinin hava saldırılarını durdurmasını �
MHP'nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin tarihini 2 kez yanlış söyledi.
Van'da 'HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır' yazılı pankartla seçmen bir kez daha tehdit edildi.
Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği, Ankara merkezli "usulsüz dinleme" operasyonu kapsamında daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 9 kişi hakkında, savcılığın itirazı üzerine yak
İngiltere Başbakanı Cameron, ülkeye gelen göç akınını durdurmak için daha sert önlemler alacaklarını söyledi.
Rus bakan Lavrov, Irak'a silah desteği verebileceklerini açıkladı
Saadet Partisi ile BBP'nin 7 Haziran seçimleri için ittifak yapması, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun genel başkan olduğu dönemde yapılan siyasi birleşme girişimlerini tekrar gündeme getirdi.