İstanbul Pendik'te İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen bir şahıs önce pompalı tüfekle okuldan çıkan öğrencilerin üzerine ateş açtı, ardından bileğin
Rekabet Kurulunca, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verildi.
AFP haber ajansına bir röportaj veren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ve ABD’ye krizi çözme çağrısı yaptı ve 'en kısa zamanda çözüm bulun' dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadele operasyonları kapsamında son bir haftada icra edilen operasyonlarda 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İran ABD'nin nükleer anlaşmadan çekilmesi halinde 'sonu olacağını' söyledi.
Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Politbüro Üyesi ve Peşmerge Komutanı Şeyh Cafer Mustafa, Haşdi Şabi ve Irak ordusuyla çatışmaya girmemek için bazı temas noktalarından çekildikleri
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararıyla Yargıtay Tetkik Hakimliğine getirildi.
ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatlarından Halit Akalp, Silivri'deki görüşmenin ardından açıklama yaptı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kırım'ı Rusya'nın parçası olarak tanımadığı' yönündeki açıklamasına, 'Bu gibi açıklamaların Kırım
Mısır resmi gazetesinde 13 Ekim Cuma günü sabahtan başlayarak ülke genelinde üç ay süreyle ohal ilan edildiği yayımlandı.
İncelemelerde bulunmak üzere Yozgat'ta bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, et fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu.
Kürdistan Demokrat Sosyalist Partisi Genel Sekreteri Muhammed Hacı Mahmud, Kerkük’e savaşmak için gelmediklerini iddia etti.
İnsansız Hava Araçları için geliştirilen yerli PD170 motor ANKA’ya takılmak için gün sayıyor. Edinilen bilgilere göre motor üzerindeki geliştirme çalışmaları tamamlandı. ANKA’nın
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığ açıklamada, OHAL süresinin pazartesi günü MGK gündemine geleceğini sonra da TBMM'de görüşüleceğini kaydetti.
Terör destekçisi Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, Bağdat’ın, güç kullanmak yerine sorunların çözümü için başka bir yol bulmasının daha iyi olacağını söyledi.