Geçen yıl Halep’te öldürülen İranlı General Hamedani için yapılan anma töreninde, Hamedani’nin Esed’i Hamaney’in askeri gibi gördüğüne dair sözleri İran medyasında gündem oldu.
ABD başkan adayı Trump’ın Ortadoğu danışmanı Saygın Şimşek, seçimi kazanmaları halinde FETÖ ve PYD’ye yönelik politikalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Suriye’de beş yıldır devam eden savaş yüzbinlerce insanın ölümüne, ülkede büyük bir yıkıma neden olurken, rejimin hava kuvvetleri ayağında da çöküntüye yol açtı. 2011’de rejimi
Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Aksoy, "70 iç temizlikçi sayısını 12'ye düşürdük, şimdi belediye binamız pırıl pırıl oldu." dedi. İçişleri Bakanlığınca Ka
Şırnak Görmeç üs bölgesine PKK’lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırısında yaralanan bir asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
102 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Garı saldırısı duruşması sırasında mağdur avukatlarıyla sanık avukatı arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında bayılanlar oldu. Ankara'da
Ertuğrul Kürkçü ve onun gibileri Diyarbakır-Bağlar saldırısını TAK üstlendi diye bin pişmanlar. Daha önce hepsi saldırının faili olarak IŞİD’i göstermişti ama TAK olayı üstlenme
Kandil'den ayar yiyen HDP B planını devreye sokuyor. Meclis çalışmalarını bırakan HDP'liler, sokağa inecek.
Amerika Birleşik Devletleri'nin uzun süredir devam eden seçim süreci artık sona eriyor. Vatandaşların elektronik oylama makineleri konusunda ki tedirginlikleri ise halen devam ediyor.
Suriye Devlet Başkanı Esed, Halep'te öldürülen çocuklarla ilgili öyle bir cevap verdi ki dünya kamuoyunda tepkilere neden oldu.
İstanbul Kadıköy'de aralarında HDP'li milletvekillerinin de bulunduğu bir grup gösterici, HDP milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etti. Polis, basın açıklaması yapmak isteyen göste
PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, Şırnak ve Hakkari'de 17 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Ağrı ve Bitlis'te de örgüte ait çok sayıda patlayıcı imha edildi.
AB Komisyon Başkanı Juncker, Ankara'nın vize muafiyetinin sağlanmaması halinde mülteci anlaşmasının sonlandırılacağı mesajına cevap verdi.
Antalya'da HDP'nin protestosuna gelen küçük bir grup polis müdahalesiyle dağıtılırken, olay esnasında çimler üzerinde namaz kılan yaşlı adam dikkat çekti.