Rosoboroneksport Genel Müdürü Miheyev, "Türkiye ile S-400 füze savunma sistemleri için gerekli sözleşme imzalandı ancak henüz yürürlüğe girmedi." dedi.
İranlı Komutan Kasım Süleymani, 'Irak’a girdiğimizde kendi menfaatlerimizi önde tutmadık' dedi.
Kayseri'de Kimse Yok Mu Derneği, Kayseri Şubesi yöneticisi ve üyesi 15 sanığın, FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında yargılanmasına devam edildi.
Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, AB ülkelerini Türkiye'ye karşı yeni bir siyasi strateji belirlemeye çağırdı.
15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren Korgeneral Zekai Aksallı, TSK'daki kariyeri ve görevleriyle dikkat çekiyor.
FETÖ'nün Pamukkale Üniversitesindeki yapılanması davasında tanık olarak dinlenilen PAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Boz, örgütün proje buluşlarının uygulanması aşamasında zorluk �
Kosova'nın 1999 yılında Birleşmiş Milletler'in denetimi altına girmesinin ardından Kosova Başbakanı olan Bayram Recepi, İstanbul'da hayatını kaybetti.
ABD, DEAŞ'la mücadele bahanesiyle bahanesiyle, YPG'ye ağır silah ve zırhlı araçlar göndermeye devam ediyor.
Almanya, gelecek ay yapılacak olan genel seçimlere 'Türkiye karşıtlığı' atmosferinde giriyor. Seçim kampanyalarında sık sık Türkiye'nin hedef alındığı görülürken, son yaşanan örn
İsrail askerlerinin, bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla ateş açtığı Filistinli genç hayatını kaybetti.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, yerli marka otomobil projesi için ortak girişim grubu oluşturulduğu yönünde şirket isimleri verilerek yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığ
Türkiye'ye girmeye çalışan 4 saldırgan çantalarında canlı bomba düzenekleri ve Sultanahmet’te gerçekleştirmeyi planladıkları katliamla ilgili krokiyle yakalandı.
IŞİD ile savaşmak gerekçesiyle Suriye'ye giren ABD'den 'ülkenin Kuzey Suriye'de kalıcı olacağını' söyleyen PYD'ye yalanlama geldi. Yapılan açıklamada 'IŞİD yenildikten sonra Suriye’de
Bugün sabah saatlerinde Rusya'da meydana gelen bıçaklı saldırının DEAŞ tarafından üstlendiği ABD basını tarafından duyuruldu. Saldırıda 2'si ağır toplam 8 kişi yaralandı.
Gece yarısı bir sızma operasyonu yapan ÖSO birliği, Afrin’in doğusundaki Tel Rifat’ın kuzey girişini tutmak için kurulan ve kale gibi olan YPG’nin güvenlik noktasını havaya uçurdu.