ODTܒden başlayalım. ODTܒde okuyan, ismi bende mahfuz bir delikanlı mail attı. Diyor ki ‘İsmail abi, biz ODTܒnün sadece bu tip marjinal olaylarla gündeme gelmesinden hem bıktık hem u
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Kabe’ye olası terör saldırısının güvenlik güçleri tarafından engellendiğini bildirdi.
Brexit ile birlikte İngiltere'de yaşayan 3 milyon Avrupa vatandaşının akıbetinin ne olacağı henüz kesinleşmemişken İngiltere Başbakanı Theresa May’den açıklama geldi.
Kudüs Müftüsü Hüseyni, yüz binlerce Filistinlinin İsrail'in engellemeleri nedeniyle Mescid-i Aksa'ya gelemediğini söyledi.
Danimarka'nın ABD'den gelen talep üzerine Afganistan'a 55 asker gönderme kararını askıya aldığı ve NATO'nun konuyla ilgili kararına göre adım atacağı bildirildi.
Bu yola girenler önce itikadlarını Ehl-i sünnet itikadına göre tashih edecekler, sonra fıkıh ilminde anlatılan farz, vacib, sünnet, mekruh, haram, helal, hükümleri, şüpheli konuları ö�
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Rusya, Türkiye ve İran’ın çatışmasızlık bölgesi parametreleriyle ilgili prensip olarak anlaştığını bildirdi.
Olayların başlangıcında PYD terör örgütünü kullanan Rusya ve Suriye’nin şu anda bu yaptığı büyük hatanın bedelini nasıl ödeyeceğini açıkçası iyi düşünmek gerekiyor. Son dön
ABD'nin Afganistan'ın çöl bölgelerinde görev yapan Afgan askerleri için orman kamuflajına sahip üniforma satın aldığı ve 28 milyon doların ziyan edildiği ortaya çıktı.
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin liderleri, terörle mücadele, göç, Brexit ve ekonomi konularını görüşmek üzere zirvede bir araya geldi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Türkiye'nin sığı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan giden 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın terör örgütü PKK tarafından şehit edildiği iddia edilmişti. Terör ör
Ayasofya’da Kadir Gecesi programının ardından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sabah namazı ezanı okundu. Yunanistan'dan ise kınama açıklaması geldi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rı
G-20 Zirvesi için 7-8 Temmuz’da Almanya’ya gidecek olan Erdoğan'ın Türk halkıyla buluşmak için düzenlenecek etkinlik kapsamında başvurulan salonlardan olumsuz yanıt geldi.
Myanmar Arakanlı Müslümanların yaşadığı bölgelerde Budist yerleşim yerleri inşa ediyor