Diyarbakır'da Kobani olayları sırasında halkı provoke edip, çocukları lastik yakma ve yol kapatmaya yönlendirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 5 Alman gazeteci, emniyetteki s
Sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'ya giren işgal güçleri Müslümanlara karşı ses bombası ve gaz kullandı
Gazze'yi yeniden imar konferansında Filistinlilere 5.4 milyar dolarlık yardım vaadedildi.
BM Genel Sekreteri Ban, Salı günü Gazze Şeridi'ni ziyaret edeceğini belirtti.
İngiliz Guardian gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Türkiye hakkında çirkin bir analizi okuyucuyla paylaştı.
Dışişleri Afrika Masası Genel Müdürü Dizdar: "Türkiye, Gazze'nin imarı için ilave 200 milyon dolar daha yardımda bulunacak" dedi.
Haber takibi bahanesiyle Almanya'dan Diyarbakır'a gelen ve çıkan olaylarda parmağı olduğu iddia edilen 5 Alman gazeteci gözaltına alındı.
Hamas, Kahire'de düzenlenen konferansı önemsediklerini fakat dünya kamuoyundan bu sefer ciddi bir duruş beklediklerini belirtti
UNRWA, İsrail'in Gazze ablukasının "Gayrimeşru" olduğunu söyledi.
Bugün yapılacak olan HSYK seçimleri öncesinde bir grup siyasetçi ve gazeteci, Ortaköy’de bir teknede toplantı halinde görüntülendi.
Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.
Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer, şehirde yaptıkları operasyonda dudakları uçuklatacak düzeyde cephane ele geçirdiklerini söyledi.
Mısır'da, Gazze'nin yeniden imarı için konferans düzenlenecek.
Gaziantep'te 2 farklı mahalledeki Kobani eylemlerinde karşıt görüşlü gruplar arasında meydana gelen çatışmada 4 kişi hayatını kaybetti.20 kişi yaralandı.
Netanyahu’nun Gazze’de yaşadığı yenilgiyle Mescidi Aksa’ya saldırdığını belirten Şeyh Raid Salah, “İşgal rejimi Kudüs’ü İslami köklerinden koparmak istiyor” dedi.