Sosyal Medya

YaÅŸam

Emin Çölaşan'dan akil insanlara hakaret

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, çözüm sürecinde yeniden devreye girmesi beklenen akil insanlara hakaret etti.



Çözüm sürecine karşı sert muhalefet izleyen Emin ÇölaÅŸan bugünkü yazısında akil insanlarla dalga geçti, hakarete varan eleÅŸtirilerde bulundu.

Kobani olayları sonrası yara alan çözüm sürecinde hükümet, akil insanlarla buluÅŸarak yeni bir yol haritası çıkarmanın hazırlığında.

Ä°ÅŸte bu geliÅŸme sonrası hükümetin iflah olmaz muhalif kalemlerinden ÇölaÅŸan'ı coÅŸturdukça coÅŸturdu. 

"ÇAPTAN DÜÅžMÜÅž VE UNUTULMUÅž"

Akil insanları "çaptan düÅŸmüÅŸ ve unutulmuÅŸ eski ÅŸarkıcılar, türkücüler, arabeskçiler, artizler, iÅŸadamları, gazeteciler" olarak niteleyen yazar, kamuoyunun bilinen isimlerine "kelle" diyor. Yazara kulak veriyoruz:

"HER GRUPTA 9 KELLE VARDI"

"Kürtçülük sorunu ile açılım sürecini Kadir Ä°nanır, Orhan Gencebay, Tarhan Erdem, Kezban Hatemi, DoÄŸu Ergil, Lale Mansur, Yılmaz ErdoÄŸan, Hülya KoçyiÄŸit ve listede yer alan diÄŸer yiÄŸitler çözmeyecek de ben mi çözeceÄŸim!
Tayyip bunları yedi gruba ayırmıştı. Her grupta dokuz kelle vardı. (Yedi çarpı dokuz eÅŸittir 63.) Bunlar Anadolu’ya dağılıp propaganda gezileri yaptılar.
Gittikleri her yerde devletin valileri tarafından beÅŸ yıldızlı otellerde beleÅŸ tarafından ağırlandılar, ahaliye nutuk attılar. Pek çok yerde protesto edildiler, olaylar çıktı, gülünç oldular ama olsun varsın. O kadarcık kusur kadı kızında bile olur!
Yarın sadrazam Ahmet bunlarla yine Dolmabahçe Sarayı’nda bir araya gelip konuÅŸacak ve yardım isteyecek.
İyi ki kurtarıcımız akiller varmış.
Her birine bütçenin vatana hizmet faslından maaÅŸ baÄŸlanmalı, ülkemizin dört bir yanına ayrıca heykelleri dikilmeli!"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.