İsrail askerleri, Gazze'nin güneyinde sınırı geçtiği iddiasıyla üç Filistinliyi şehit etti
Başbakan Yardımcılığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm Bakanlıkları ile Türk-Alman Üniversit
Sabah gazetesi yazarı Şükrü Hanioğlu bugünkü yazısında Osmanlı'daki millet kavramı ve yaklaşımını ele aldı.
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı Hürriyet gazetesindeki köşesinde bugünkü konusu Adolf Hitler'in ibretlerle dolu hayat hikayesiydi.
Taraf gazetesi eski yazarı Amberin Zaman, Abdullah Gül'ün 24 Haziran'da aday olmayacağını açıklamasının ardından Twitter'da dikkat çekici mesajlar paylaştı.
Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum yaptığı yazılı açıklamada, 'Gazze'deki gerginliğin sorumlusu İsrail.' ifadelerini kullandı.
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi hakkında 4 yeni kararı Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayımlandı
İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl 'Büyük Dönüş Yürüyüşü' gösteri
İYİ Parti'nin seçime katılıp katılamayacağı tartışmaları sürerken ve YSK, "Seçime girebilir" kararını vermeden önce CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen 15 vekilin durumu merak ed
Haber Türk gazetesi yazarı Serdar Turgut, 24 Nisan'da Trmp'ın sözde Ermeni Soykırımı konusunda yaptığı konuşmayı ve perde arkasını köşesine taşıdı.
Sabah gazetesi yazarı Kerem Alkin Türkiye - Rusya ilişkilerinin geleceğini köşesine taşıdı.
Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak son dönemde popülerliği bir hayli artan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu köşesine taşıdı.
Filistinliler, İsrail'in açık hava hapishanesine dönüştürdüğü Gazze'de yaşam mücadelesi veriyor. Uluslararası toplum ise insani drama sessiz kalıyor.
Yüksek Seçim Kurulu, 24 Haziran'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri ile ilgili takvimi tamamladı. Takvim, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Gazeteci Kemal Can, "Abdullah Gül neyi bekliyor" ismiyle bir yazı kaleme aldı. Kemal Can, Abdullah Gül'ün suskun kalmasını eleştirdi.