Üniversite öğrencilerine yönelik yapılan baskında PKK'ya üye olmaktan gözaltına alınan 4 öğrenci tutuklandı.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 15 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.
Mısır güvenlik güçlerinin, rejimi eleştiren çizimler yaptığı gerekçesiyle karikatürist İslam el-Caviş'i göz altına aldığı bildirildi.
Diyarbakır'da HDP'yi eleştiren Çiyager lakaplı şarkıcının darbedilmesi ile ilgili iki kişi gözaltına alındı
Rusya, Rus askeri uzmanlarının 1-5 Şubat tarihlerinde Türkiye üzerinde gözlem uçuşu yapacaklarını bildirdi.
Kapatın sosyal medya araçlarını, bırakın köşe başı canavarı yazarları okumayı… Birbirinizin gözleri içine bakın ve konuşun.
Erbakan liderliğindeki 54. hükümetin işbaşında olduğu dönemde 30 Ocak' 1997'de Sincan'da hülümete gözdağı vermek üzere ilçede tanklar yürütülmüştü
Mısır’a turistik bir gezi için gelen Türkiye vatandaşı bir kişi, emniyete ait kurumları çektiği iddiasıyla 15 gün gözaltında kalacak
İran Körfezi’ndeki ABD-İran gerilimi devam ediyor. 12 Ocak’ta Amerikan askerlerinin kısa süreli gözaltına alınmasının ardından bu kez de İran tarafından Amerikan uçak gemisine ait insa
Terör örgütü PKK adına sözde mahkeme kurup yargılama yaptıkları için haklarında gözaltı kararı çıkarılan HDP Beyoğlu İlçe Eşbaşkanları Yunanistan’a kaçtı.
İstanbul'da belediyenin işlettiği toplu ulaşım hizmetlerine zam gelmesinden sonra gözler özel işletmecilere ait taksi ve minibüslere çevrildi. Minibüsçüler yüzde 10, taksiciler ise yüzd
Özellikle Alman basını olmak üzere yabancı basının PKK aşkı gözler önüne serildi. Sadece 2 yılda mülakat ve demeçlerin sayısı 40'ı buldu.
Terör örgütü DHKP-C'nin İstanbul Gazi Mahallesi sorumlusu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
İsrail'in Kudüs Milletvekili Muhammed Ebu Tayr'ı gözaltına aldığı bildirildi.
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde düzenlenen operasyonda aralarında belediye eş başkanlarının da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.