Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir kültür merkezine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 40 kişi öldü. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
ENGEREK, düşük ağırlığa sahip ve küçük boyutlarda, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.
Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısı, çarşamba günü İsrail Parlamentosunda oylamaya sunulacak.
İngiliz vatandaşı hemşire Meral Menteş Liggins hakkında, pasaport kontrolünde sorular soran polise, “Terörist miyiz, FET֒cü müyüz, bu kaçıncı kontrol. Belki de sen FET֒cüsün” d
Avrupa’nın en önemli diplomatlarından Javier Solana, Kudüs merkezli gerilimi kaleme aldı. Filistinlilere, kendi kaderlerine dair söz hakkı verilmeyen bir planın başarılı olamayacağını s
Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 696 sayılı yeni Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK), Diyanet İşleri Başkanlığının Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanun'da yapılan deği�
Rus basınında yer alan haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandır Lavrentyev, Soçi'de düzenlenecek Ulusal Diyalog Kongresi'ne terör örgütü PY
Metropoll Araştırma'nın ekim ve kasım ayı anket sonuçlarına göre, İYİ Parti'nin asıl rakibi AK Parti ve MHP değil, CHP.
Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li Battal İlgezdi, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle yargılanıyor. İlk duruşmadan yasak haberi geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, zabıta memurunu döven Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'nin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
Yeşil sebzelerin bir yararı daha ortaya çıktı. ABD’De yapılan bir araştırmaya göre her gün salata yiyiyenler hafıza ve zeka testlerinde daha başarılı olduğu görüldü. Deneklerin hat�
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ABD'nin Kudüs kararını geri almasını öngören bir tasarıyı onaylamasının ardından Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas,' Oylama sonucu Filistin içi
MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, toplamda 7 milyar borcu bulunan 4 büyüklerin kurallara göre küme düşmesi gerektiğini söyledi.
Yapılan son değerlendirmelere göre pazar günü İstanbul'da kar ve karla karışık yağmur görülebilir.
TBMM'de edinilen bilgiye göre kamuda çalışan taşeron işçilere kadronun KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile verileceği öğrenildi.