12 Eylül askeri darbesinin lideri Kenan Evren'in 98 yaşında yaşamını yitirmesi, darbe döneminde yaşanan hukuksuzlukları, şiddeti ve kayıpları bir kez daha gündeme getirdi.
Muhalefetin seçim döneminde tarafsız davranmamakla suçladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez Almanya'daki Türklere seslendi. Erdoğan yurtdışında yaşayan vatandaşları 7 Haziran'da oy kul
Yaptığı İslami çalışmalardan dolayı tutuklanıp cezaevine koyulan Mehmet Şirin Ek'in eşi yaşadıkları mağduriyetleri anlattı.
Ortadoğu'nun tecrübeli gazetecilerinden Yasir ez Zeatira, İran'ın bölgesel politikalarının geldiği noktayı değerlendirdi ve İran'ın için bulunduğu çıkmazı Arapların Al gözünden anl
ilk kez Türk F-16’larında 'Kill Mark' kullanıldı.Bunun Suriye’nin düşürdüğü F4’ün şehit pilotlarının anrısını yaşatmak amacıyla yapıldığı öğrenildi
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek ve iki oğlu yolsuzluk suçlamalarıyla yargılandıkları davada 3'er yıl ağırlaştırılmış hapis cezası aldı.
Diplomatik kaynaklar, uluslararası denetçilerin Suriye’de rejime ait bir araştırma merkezinde, rejimin varlığını açıklamadığı kimyasal silahların izine rastladıklarını söyledi.
"Toplanma, adam öldürme ve ateşli silah taşıma" suçlamalarıyla yargılanan darbe karşıtı 14 kişi müebbet hapis cezasına çarptırıldı
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Suriye’de IŞİD’in zayıflatılması ve nihayetinde yenilgiye uğratılması kapsamında, Suriyeli muhaliflerin ilk bölümünün eğitimine başlandığını d
Mısır mahkemesi Mübarek ve iki oğluna üç yıl hapis cezası verdi
Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Sait Şahin Ülke Tv’de yayımlanan Akşama Doğru programına katıldı.
Günümüzün problemlerinden biri olan internet bağımlılığının önüne geçilmediği taktirde geri dönülmez sağlık sorunlarına yol açtığını görüyoruz.
Mısır'da darbe karşıtlarının yargılandığı davada 17 kişiye, 10 ile 25 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.
Diyarbakır’da kurulan 'Zorla Alıkonulan Kadınlar İçin Mücadele Girişimi', IŞİD’e karşı Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde dava açmaya hazırlanıyor.
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, M Tipi Kadın Cezaevi'nin nöbetçi kulelerine bir araçtan 13 el ateş edildiği bildirildi.