İstanbul-Yenibosna'da polis merkezi yakınında meydana gelen motosikletli saldırının ardından yaralananların isimleri belli oldu.
Kendisine yönelik iddialarla ilgili açıklama yapan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Ahlaksızlardan yargı nezdinde hesap sorulacaktır" dedi.
Yenibosna 75. yıl polis merkezi yakınlarında motosiklete yerleştirilen bomba patlatıldı. Olayda biri ağır 10 kişi yaralandı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, Türk askerlerinin Musul polisi ve gönüllü güçlere eğitim verdiği Başika ve Duberdan kamplarının Irak merkezi hükü
İzmir'de müezzininin darbedilmesiyle ilgili yeniden gözaltına alınan kadın zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ülkesi Venezuela'da zor günler geçiren Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 11 Ekim'de İstanbul'a geliyor.
Gelin en baştan, işin alfabesinden başlayalım. Bir ülkede hukuk neye yarar? Mahkemeler ne için vardır?
Seyyid hapihanede ıslahat programına son şeklini verirken yanında İhvan'dan yalnızca iki kişi; Muhammed Yusuf Hevâş ve Muhammed Zühdî Selman kalmış, diğerleri başka cezaevlerine gönder
Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın mahkemeye zo
MHP Genel Merkezi yakınında silah seslerinin yükselmesi üzerine polis alarma geçti.
Amedsportif Kulübü futbolcusu Deniz Naki hakkında, 'Terör örgütü propagandası' yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Mevsimsel geçişlerin vazgeçilmez hastalığı olan grip, son zamanlarda salgın olarak yayılmaya başlandı. Türkiye'de birçok hasta bu hastalık üzerine hastanelere gidiyor. Doktorlar uyarıyo
İzmir'in Urla ilçesinde darbe girişiminin olduğu gece selâ okuyan imamı darbettiği öne sürülen kişiye, 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan televizyonlar arasında Türkiye’nin ilk özel Kürtçe çizgi film kanalı Zarok TV de bulunuyor. Kanal yöneticileri yayın hayatları boyunca tek bir uyar
15 Temmuz gecesi darp edilen ve hakaretlere maruz kalan din görevlilerinin anlattıkları dudakları uçuklattı. İmam ve müezzinler arasında evi taranan, korumak için 9 yaşındaki çocuğunun �