Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Kuran kurslarının açılmasına karşı değiliz" dedi.
Mütalaasını açıklayan savcı, eski Kırıkkale Silah Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Tanrıverdi'nin 8 yıldan 19 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi
Twitter'daki hesabından, "Atatürk Havalimanı'nda patlama olacak" şeklinde paylaşım yaptığı iddia edilen bir kişi hakkında, ''Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit'' suçun
Washington merkezli Heritage Vakfı Douglas ve Sarah Allison Dış Politika Merkezi Direktörü Coffey, "YPG'yi eğiterek, silahlandırarak ve fonlayarak ateşle oynuyoruz." dedi.
“Terörle böyle mücadele edilmez” başlıklı makalesinde Hürriyet’ten Murat Yetkin,Beşiktaş’taki bombalı saldırıya değin Hükümetin sergilediği güvenlik politikalarını ağır bir el
İstanbul’da terör örgütünün yaptığı vahşi katliam, keza Halep’te, Arakan’da, Filistin’de, Irak’ta terör devletleri ve örgütlerinin işledikleri katliamlar, Firavun vahşetine taş ç
Terörle hiç bir haklı mücadele verilemez. Terör, bedenlerden önce vicdanı ve aklı selimi terörize eder. İnsanlık ufkumuzu rehin alır, kalbi selim sahibi olma hasletini giderir...
CNN TÜRK, Esad rejimin Halep'te yaptığı katliamları görmezden gelerek katillere destek çıkmaya kalkıştı.
Uçak kazasında hayatını kaybeden Brezilya Ligi ekiplerinden Chapecoense takımına hükmen mağlubiyet ve para cezası verildi.
Adalet Bakanlığı kaynakları; Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kalp krizi geçirdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
CHP 10 Aralık'ta İstanbul'da yaşanan terör saldırısına ilişkin Merkez Yönetim Kurulu Bildirgesi yayınladı.
Endonezya insan hakları örgütleri ve yardım kuruluşları, Myanmar'da hükümetin Arakan Müslümanlarına yapılacak yardımları kabul edeceğini açıklaması üzerine yardıma hazırlanıyor
Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Beşiktaş saldırısının ardından bir açıklama yayınlandı.
Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 1.8 daraldı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Müslümanlar'ın Hz. Muhammed'i anma konusunda cömert ancak anlama konusunda cimri olduğunu söyledi.