Kâbe’de kıldırdığı teravih namazının sonunda “Terörü destekleyen ve finanse edenlere” özel bir başlık açtığı duasıyla Şeyh Abdurrahman es-Sudeys, takipçilerini şaşırttı. Tam
Başbakan Yıldırım, "Bugünlerde moda oldu, 'İslamcı terörist'. Bu düpedüz İslam düşmanlığı, Müslümanlık düşmanlığıdır. Teröristin dini, kitabı, mezhebi, meşrebi olmaz. Terö
Endonezyalı Müslümanlar, ramazanın son teravih namazını kıldı.
Erzurum 2'nci Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan Ömer Akçay, çocukları yanlışlıkla vurduğunu belirtti, ama cezaevine girmekten kurtulamadı.
Katar'a karşı yaptırım uygulama girişimini başlatan Arap ülkeleri, Türkiye'nin ülkedeki askeri üssünün kapatılmasını istedi.
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının Ayasofya'da Kuran-ı Kerim ve ezan okunmasına yönelik açıklamalarını kınadı.
Bu yola girenler önce itikadlarını Ehl-i sünnet itikadına göre tashih edecekler, sonra fıkıh ilminde anlatılan farz, vacib, sünnet, mekruh, haram, helal, hükümleri, şüpheli konuları ö�
Katar Havayolları, Körfezdeki büyük krize rağmen, Amerikan Havayolları'nın yüzde 10'una talip olduğunu açıkladı.
Ayasofya’da Kadir Gecesi programının ardından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sabah namazı ezanı okundu. Yunanistan'dan ise kınama açıklaması geldi.
SAT komandoları ile Karamürselbey ve Yıldızlar Suüstü Eğitim Merkezi Komutanlığınca, Aksaz Deniz Üssü'nde 11 Azerbaycan Deniz Kuvvetleri personeline "Gemiye Çıkma Timi Eğitimi" verildi
Kandilli Rasathanesi, saat 11.56' da merkez üssü Manisa olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi.
Rabat'a ulaşan Suriyeli sığınmacılar için karşılama töreni yapıldı
Ayasofya'da düzenlenen "Kadir Gecesi Özel Programı"na katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, konuşmasında tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.
İzmir'in Konak ilçesinde askeri arazi ile mezarlık arasında patlama meydana geldi. Patlamada, askeri araziyi çevreleyen duvar yıkıldı, çevrede bulunan binaların camları kırıldı.
Zaten Yemen’de Husiler üzerinden S. Arabistan’ı vuran İran, İsrail’e tehditler yağdırırken Müslüman ülkeleri işgal planları yapmaktadır. İran’dan Suriye’ye atılan balistik füzele