İzmir'in Buca ilçesinde, cezaevi servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde patlama meydana geldi, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
PKK/PYD'nin Azez ve Mare ilçelerine düzenlediği roket saldırısında bir sivil öldü, 6 sivil yaralandı.
İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Beşiktaş'taki otel odasında sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker'in ölü b
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Salihi, "Bazı basın organlarında yer alan 'Telafer'de mezhep kavgası yaşandığı' şeklindeki haberleri yalanlamak mecburiyetindeyim." dedi.
Irak Başbakanı Haydar El Abadi, IŞİD militanlarının Irak sınırına geçişine izin verilmesinin ‘‘endişe verici’’ ve ‘‘kabul edilemez’’ olduğunu söyledi.
Yarın başlayacak av sezonuyla balıkların en az yüzde 50 ucuzlayacağını belirten sektör temsilcileri, bu yıl sezondan umutlu olduklarını kaydetti.
Körfez’de yıllardır dile getirilen “Halicuna vahid” (Körfezimiz bir) sloganının içi ne kadar boşsa KİK’in içi de o kadar boş. Varlığıyla yokluğu arasında pek bir fark yok.
Nobel Barış Ödülü de içeriğindeki ‘barış’tan çok uluslararası dengeleri gözeten ve yönlendiren göstermelik bir prosedürden fazlası değil. Nobel Barış Ödülü’ne lâyık görül
"İran’ın eski dışişleri bakanı İbrahim Yezdi, kanser tedavisi gördüğü İzmir’de 86 yaşında öldü" Gündemin karmaşasında kısa ve soğuk cümlelerle önümüzden geçen bu haber dikk
Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Novanto, "Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddeti durdurun. Daha fazla kan ve gözyaşı istemiyoruz." dedi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Myanmar'da Arakanlı Müslümanlara yönelik katliama ilişkin "Artık köklü bir çözüm bulunması lazım. Bu zulüm, bu insanlık dışı muamele, bu şekilde d
Suriye'nin kuzeyinde, terör örgütü DEAŞ kontrolündeki Rakka kent merkezine uluslararası koalisyon tarafından düzenlenen hava saldırılarında 27 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.
ABD'nin New Mexico eyaletindeki halk kütüphanesine bir silahlı saldırganın ateş açması sonucunda en az 2 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
Oyuncu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in 22 yıldır cezaevinde kalan ağabeyi Sümer Bayer, olayın para yüzünden yaşandığını iddia etti.
Devlet birimlerinin “FETÖ'cü diye suçlanma” kaygısıyla, adaletin kılıcını yanlış kullanmasının önü kesilmelidir. Devlet öfke ile hareket etmeyi bırakmalıdır. Ceza uygulamasını