Kapatılan Zaman gazetesinin muhabiri Ayşenur Parıldak’a "Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
ABD’de görülen Reza Zarrab davasında son dönemde gündeme oturan ‘Zarrab itirafçı mı oldu’ tartışması ilk kez mahkemenin resmi belgelerine de yansıdı. Mahkeme Hakimi Richard Berman, jü
Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Almanya'da olduğu ileri sürülen FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz hakkında iade talepnamesi hazırlandı.
Suriyelililer Türkiye’de işyeri açabilir mi? Vergi mükellefi olabilirler mi? Vergi ödemeleri gerekiyor mu? Suriyeli bir vatandaş çalışma izni olmadan herhangi bir işte çalışabilir mi? Ya
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Venezuela'nın petrol ürünleri, petrokimya artı petrokok alanındaki tüm üretimiyle ilgileniyoruz, Türkiye'nin ihtiyaçlarını oradan gidermek istiyoruz" dedi
Akülü engelli aracı kullanan Akın, arkadaşının iki engelli oğlunun tekerlekli sandalyesini halatla kendi aracına bağlayarak gezdiriyor.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuşuyor.
Diyarbakır'da bulunan PKK'lı teröristlere ait üzerlerinde 'şehit' ifadesinin yanısıra örgütü simgeleyen slogan ve falamaların bulunduğu mezar taşları değiştirildi.
NATO tatbikatında yaşanan skandalın tezgâh olabileceğini ifade eden CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.
Uluslararası Halifax Güvenlik Forumu'na katılan Hulusi Akar için kullanılan fotoğraf tartışmalara neden oldu.
Kış lastiği uygulamasının ne zaman başlayacağı havaların soğuması ile merak edilir hale geldi. Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğ
ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde, dünyanın düz olduğunu savunan bir grup insan ilk kez toplandı. Konferansa yaklaşık 400 kişi katıldı.
Avustralya, halkın güvenliğini tehlikeye atan sürücüleri, araçlarını "ezerek ya da satarak" trafikten uzak tutmaya çalışıyor.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, NATO tatbikatındaki 'Bireysel olarak ve belki de FETÖ tarafından desteklenmiş kişiler tarafından gerçekleştirilmiş çirkin ve kabul edilemez bir olay ya�
MHP Genel Başkanı Bahçeli NATO'da yaşanan skandalla ilgili yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Bahçeli, "Artık ve vakit kaybetmeksizin NATO sorgulanmalıdır, bu tatbikat görünüm