Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi'nde evde sağlık hizmeti alan kişilerin seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için gerekli raporu aile hekimleri verecek.
Ramazan ayına sayılı günler kala Prof. Dr. Canan Karatay'tan ezber bozan tavsiyeler geldi. Karatay Ramazan ayı için şimdiden insanların vücutlarını hazırlaması gerektiğini belirterek, tu
Konya merkezli 34 ilde FETÖ'nün TSK'ye yerleştirdiği ve kripto örgüt üyesi olduğu belirlenen, aralarında muvazzaf askerin de bulunduğu 70 kişi için yakalama kararı çıkartıldı.
Diyor ki:‘Türk sinemasında, alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda. Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki, inanılmaz!.. ’Ne olacak canım, h
ABD yönetimi, Başkan Donald Trump göreve geldiğinden bu yana ilk kez Guantanamo tutukevinden bir hükümlüyü ülkesine gönderdi.
Türkiye çapında 444'lü hatlar kısa süre hizmet veremedi. Çağrı merkezleri ve benzeri servislere altyapıda olduğu tahmin edilen sorundan dolayı erişim sağlanamadı.
Cezayir, Fas Dışişleri Bakanı'nın dün yaptığı açıklamaları protesto amacıyla bu ülkenin büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı.
TRT1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'un sezon sonunda veda edeceği düşünülüyor ve 'Diriliş Osman' olarak devam edileceği söyleniyor.
ABD Merkez Bankası (Fed) nisan ayı politika toplantısının ardından faiz kararını açıkladı. Buna göre; Fed beklentiler doğrultusunda faizlerde değişikliğe gitmedi.
ABD Merkezi İstihbarat Ajansı (CIA) yeni direktörü Gina Haspel’in ajanlık kariyerine ilişkin yayınlanan bir belge, Haspel’in 1998-2000 yılları arasında Orta Asya’da görevdeyken Türkçe
MHP Didim İlçe Başkanlığı yönetimindeki 23 üye, görevlerinden istifa etti. MHP Aydın İl Bakanı Levent İlter'in genel merkez tarafından görevden alınmasına tepki gösteren partililer,
İstanbul Üniversitesi'nin bölünmesini öngören yasa tasarısının bugün TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi bekleniyor. Üniversitenin bölünmesine ve fakültelerinin başka bir üniversitey
Çorum'da, genç kızın akşam saatlerinde gittiği mezarlıkta bir kabrin başında gözyaşı döktüğü iddiası üzerine, olayın aydınlatılması için söz konusu bölgeye belediye tarafında
İran, kendisiyle diplomatik ilişkileri kesen Fas'a çok sert tepki göstererek, "İran'ın Cezayir Büyükelçiliğinde görevli diplomatların Polisario Cephesi ile iş birliği yaptığı" yönün
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, muhalefetin ittifak kurmasıyla ilgili, "Dört benzemezlerin ittifakı, zoraki nikah gibi zoraki bir ittifak." dedi.