Sosyal Medya

Güncel

Tatlıses: İzmirlileri uyandırmamız lazım

İbrahim Tatlıses, AK Parti'den aday olmak için İzmir'de teşkilatları gezmeye devam ediyor. Tatlıses, "İzmirlileri uyandırmamız lazım, uyuyorlar çünkü. O derin uykudan hâlâ uyanamadılar." diye konuştu.



Niyetlerinin kötü olmadığını, faydalı olmak istediklerini söyleyen İbrahim Tatlıses, paraya ihtiyacının olmadığını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Benim paraya pula ihtiyacım yok. Allah vermiÅŸ ama niyetimiz iyi bir ÅŸey olması. Ä°zmirlileri uyandırmamız lazım, uyuyorlar çünkü. O derin uykudan hâlâ uyanamadılar. 2,5 saatte Karşıyaka’ya gitmek ister misin, 5 dakika dururken. Biz CumhurbaÅŸkanımızdan köprü isteyemez miyiz? Fuar kapatıldı, konser veremiyoruz. Fuar bir kapandı Ä°zmir bitti. Traktörlere mi gidip bakacağız? Ä°nsanlar ta nerelerden geliyorlardı. Kimler çıkmadı ki fuara. Vallahi billahi benim niyetim fuarı yeniden canlandırmak. Millet traktör seyretmeye geliyor. Motor mu, traktör mü, sanatçı mı? Bir mahkemenin yüz karası olarak Buca Cezaevi’nde 14 gün yattım. Ä°zmirliler bize oy verecek, biz de Beyefendi’den isteyeceÄŸiz. Eli boÅŸ yüzü kara dönemeyiz. DiyeceÄŸiz ki ’Efendim böyle böyle söz verdik. Bu sözümüzün arkasında duralım."

BAŞKANIN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ

Ä°zmir’in kanadının kırıldığını kenti uçurmaya geldiÄŸini ileri süren Tatlıses, "CHP de adayını çıkarmadı. Yahu çıkarsın da görelim. BaÅŸkanın önünde kimse duramaz. Yüzde 57; 56 da deÄŸil" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.