Ahmet TaÅŸgetiren- Karar
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Abdullah Yıldız- Yeni Akit
Leyla İpekçi- Yeni Şafak
CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, seçim vaadi olarak LGBTİ'ler için meclis kuracaklarını ve birlikte çalışacaklarını belirtti.
Van'ın Saray ilçesinde, 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, 'Bizden aday olamadıkları için DSP'ye geçip, aday olan arkadaşlarımızla ilgili etik sorun olduğu ayan beyan ortadadır' ifadesini kullandı.
Venezuela'da kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido'nun davet ettiği 4 Avrupa Parlamentosu üyesi ülkeye alınmadı.
Yunanistan’ın Midilli Adasına lastik bot ile geçmek isteyen 59 mülteci Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şimdi yeni bir hamlenin arefesindeyiz. Güney sınırımızın tamamını terörden arındırılacak güvenli bölgeler tesis edeceğiz. Operasyonla ilgili planlarımızı,
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Fırat'ın doğu kıyısında kurduğu askeri üsleri ve Kürtlere yaptığı silah teslimatlarını çözümü kolay olmayan sorunlar olarak tanımla
Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Türkiye ile Moldova arasında kimlikle seyahatin 19 Şubat'tan itibaren karşılıklı başlayacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Burdur mitinginde konuştu. Erdoğan, 'Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız' dedi ve, 'Belki yarın, belki yarından da yakın,
Cumhuriyet’in kurulduğu ilk yıllarda, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Suudilere tehdit dolu bir mektup yollayarak Hz. Peygamber’in Medine-i Münevvere’deki türbesinin yıkılmasına engel oldu�
Heybeliada Ruhban Okulu (HRO), 1844’te Sultan Abdülmecid’in emriyle Ortodoks din adamı yetiştirilmesi için Heybeliada’daki 9. yüzyıldan kalma Aya Triada Manastırı’nın içinde kuruldu.