Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ise önce depremin 4.
Antalya'da üçüzleri olan alenin dramı yürek burktu. Üçüzlerin annesi, eşinin 1400 TL maaşla çalıştığını bu parayla mama ve bez masraflarını bile karşılayamadıklarını söyledi.
'Her lider erdemli bir maske taktığını iddia etse de çoğunun kurt postunda kuzuların içine daldığını görmek adına özellikle İslam coğrafyasındaki devrik ve halen görevinin başında
Alman hükümetinin 2016'dan Türkiye'nin silahlanma malzemesi alımıyla ilgili olarak yaptığı 11 başvuruyu geri çevirdiği ortaya çıkarken Alman yayın kuruluşu WDR'in elde ettiği yeni bilg
Gerçekten de zekât, o bazılarının zannettiği gibi, gönüllü bir iane ve sadaka değildir. Kurumlaşmış olması gereken bir devlet görevidir.
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, dün ülkesinin başkenti Londra'yı hedef alan terör saldırısına ilişkin, "Londra'ya yapılan saldırı dünyaya yapılmıştır." dedi.
Avrupa bölgesindeki katılımcı ülkelere ait F-35 uçaklarının motorlarına depo seviyesi bakım hizmeti vermek üzere kurulacak ilk merkez için imzalar atıldı. SSM Müsteşarı İsmail Demir,
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, evlilik programı yapan kanallardan gelen talep üzerine televizyonların genel yayın yönetmenlerini kabul etti.
Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) uluslararası yayın kuruluşu Euronews'e ortak olmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı yürürlükten kaldırıldı.
Eski Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Emine Ayna, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Gazeteci Tayfun Talipoğlu, önceki gece saat 01.00 sularında İzmir’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını kaybetti.
Guatemala'da bir ıslahevi ve cezaevinin bulunduğu kampüste çıkan isyanda üç gardiyan öldürüldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Alman Sol Partisi üyesi Milletvekili Sevim Dağdelen, meclis konuşmasında Erdoğan'ı hedef aldı.
Hakkındaki suçlamalardan aklanan ve tahliye edileceği açıklanan Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek'in evine döndüğü iddia edildi.
Adana'da iddiaya göre fazla çamaşır doldurulan makine aşırı yüklenme sonucu yandı.