Terör Devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu'nun Paris'teki yürüyüşe katılmasını eleştiren sözlerine tepki gösterdi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, Paris'teki yürüyüşe katılmasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap verdi.
İstanbul'da inşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin, aynı zamanda Kadir Gecesi olan 1 Temmuz 2016'da açılması planlanıyor.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesinde kamu görevlilerinin ihmali olup olmadığına dair soruşturmada Emniyet Amiri Özkan Mumcu ve Polis Memuru Muhittin Zenit tutuk
El Kaide'nin Yemen kolu, Fransa'nın başkenti Paris'te karikatür dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı üstlendi. Saldırıyı gerçekleştiren ve Fra
Sultanahmet'teki bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan, 6 kişiden 2'si yabancı uyruklu 3 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Cumhurbaşkanlığı, '16 Türk devletinin askerlerini temsilen giyilen kıyafetlerle yapılan tören, önümüzdeki süreçte de uygulanmaya devam edecek' dedi.
Antalya’daki Gezi olayları kapsamında 8'er ay hapis cezası alan 3 çocuğa denetimli serbestlik verildi. Diğer bir çocuğun aldığı 6 ay 20 gün hapis cezası da para cezasına çevrildi.
HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, hükümetin çözüm sürecinde müzakere yerine mücadeleye devam çizgisinde olduğunu söyledi. Yüksekdağ, seçimlere bağımsız adaylarla değil parti olara
İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia Margallo, Filistinli mevkidaşı Riyad Malki ile Ramallah‘ta bir araya geldi, "İspanya, bağımsız devletlerini kurmaları için Filistin halkını
İran Devrim Muhafızları Komutanı General Hüseyin Selami, İran'ın bölgesel nüfuzunun Irak, Suriye ve Yemen'in de içinde bulunduğu bölge ülkelerine yayıldığını söyledi.
Fas devlet sözcüleri, Hz. Muhammed'le ilgili yayınlanan karikatürlere tepki olarak yürüyüşe katılmadıklarını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ortak basın toplantısı düzenledi.
TGRT Haber'e konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Hristiyan dünyasının attığı bumerang kendilerine dönüyor' dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Amedy Coulibaly’nin sevgilisi ve suç ortağı olduğu düşünülen Hayat Boumeddiene ile ilgili açıklamaları yankı uyandırdı.