IŞİD'in dün bombalı araçlarla saldırı düzenlediği Kobani'de bugün de yer yer silah sesleri geliyor. Seslerin çatışmadan mı yoksa başka bir neden mi kaynaklandığı bilinmiyor. Bazı ka
Kızıl komünist Çin'de Uygur Türklerine yönelik baskılar artarak devam ediyor. Polis bu kez oruç tutanlara karşı operasyon yaptı, 18 Uygur şehid oldu.
Bursa’da, otomotiv fabrikalarında 16 Mayıs’ta başlayan ve yaklaşık 10 gün süren üretimi durdurma eylemlerine karıştığı belirtilen işçiler bir bir işten çıkartılıyor.
Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’da yaptırdığı ilk medrese olan ve Koç Holding’in işletmeciliğini yaptığı Zeyrekhane’de, içki servisine son verildi. Gazetemizin defalarca gündeme getir
YPG Sözcüsü Halil, IŞİD'in Türkiye'den girdiğine dair bir suçlamaları olmadığı, örgütün ilçeye batı ve güneyden sızdıklarını ifade etti.
Suriye Türkmen Meclisi Bayırbucak Bölge Sorumlusu İzzet Sohta, IŞİD, PYD ve Esed rejiminin aynı amaca hizmet ettiğini söyledi.
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki 'Kafkasya Emirliği'nin bağlılık yemini etmesi ardından 'Kafkas vilayetini' ilan etti.
Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün Diyanet'e tahsis edilen Mercedes marka otomobille ilgili sözleri Ahmet Hakan'ı isyan ettirdi.
AP Türkiye raportörü Kati Piri, Türkiye'nin tek başına 2 milyon mülteciyi kabul ettiğini hatırlatarak, iki yıl içinde 20 bin sığınmacının hangi AB ülkelerine yerleştirileceğinin tar
İsrail İçişleri Bakan Yardımcısı Yaron Mazuz, meclisteki Arap milletvekillerini 'İsrail kimliklerini geri almakla' tehdit etti.
Çin polisi Kaşgar'da polise saldırdırdığını iddia ettiği bir gruba ateş açtı, en az 15 Uygur öldü
Nazlı Ilıcak, İlksan yolsuzluğuna adı karışan kocasının mirasını reddetti ama yalısına da nasıl olduysa kondu... Onur, haysiyet gibi meselelerde vereceği hükmün ne kadar isabetli olac
Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı'nın, TBMM'deki yemin törenine ablasının başörtüsüyle gelmesi, Yurt Gazetesi'ni rahatsız etti.
ABD ve koalisyon uçaklarının desteğiyle PKK'nın Suriye kolu PYD'nin ilerlemesinde önemli rol oynadığı iddia edildi...
SGK, bir personelinin 2013'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve SGK tarafından korunduğu iddiasını yalanladı.