Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Silvan'da güvenlik görevlilerine hakaret ettiği iddiasıyla HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında soruşturma başlattı.
Kuran üzerinden dillendiren Resulullah’ın vatan algısı, Hz Salih’in tebliğ ettiği vatan algısının devamıdır.
Kanada'da yaşayan bir adam, Joker maskesi takarak çektiği videoda her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söyledi.
IŞİD, Paris saldırılarıyla tekrar Müslümanları vurdu. Bir kez daha Batı ve yerli işbirlikçilerine hizmet etti.
Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti ve Patrik Bartholomeos ile görüştü.
PKK güvenlik güçlerinin yanı sıra bölge halkından da darbe üstüne darbe yiyor. PKK'nın silahlandırdığı 3 bin 500 kişi silahlarını attı
Marmara ve İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden bir grup öğrenci, Yükseköğretim Kurulu’nun açıkladığı 15 bin kişilik "Pedagojik Formasyon Programı" kontenjanının artırılm
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), HDP'nin 1 Kasım seçimlerinin iptal edilmesi için yaptığı başvuruyu reddetti.
26. dönem milletvekilleri yemin töreninde yemin ederken metnin dışına çıkıp Kürtçe konuşan HDP'li Zana'nın yemini sayılmadı. Baykal'ın yeniden kürsüye davet ettiği Zana ise geri dön
Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suriye'de örgütler üzerinden devletler savaşı yaşandığını açıklayarak, Avrupa ülkelerinin IŞİD'e açık destek verdiğini
Endonezya uyruklu 6 kadının yakalandığı operasyonda IŞİD'e eleman temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Toronto'da caminin kundaklanması olayıyla ilgili konuşan Kanada Başbakanı Trudeau, 'Cami kundaklanması beni derinden sarstı ve rahatsız etti' dedi.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, olağanüstü hal durumunun 3 aya kadar uzatılmasını istedi, bazı kişilerin vatandaşlığını geri almayı düşünebileceklerini kaydetti.
Fransa'da bir Türk vatandaşın, ırkçı bir grubun silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Mısır Müftüsü Şevki Allam, çaresiz mültecileri “günahkar” ilan etti. Yasa dışı ilticayı kınayarak bu eylemin “şeriata göre haram” olduğu söyleyerek skandal bir açıklamaya imza