Azerbaycan milletvekili Gudrat Hasanguliyev, Ermenistan'daki durumun iç savaşa dönüşebileceği konusunda uyarıda bulunarak Bakü'nün bu fırsatı değerlendirmesi ve Dağlık Karabağ'ı geri a
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Suriye'de barış sağlanmadan ABD'nin ülkedeki kuvvetlerini çekmeyeceğini söyledi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bir basın toplantısı düzenleyerek İran'ın nükleer anlaşmaya rağmen gizli nükleer silah faaliyetlerinde bulunduğunu iddia etti.
ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran'ın "istikrarı bozucu ve zararlı faaliyetleri" konusunda ülkesinin "derin endişe" duyduğunu söyledi.
FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması" soruşturmasında, aralarında eski albayların da bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Twitter'da attığı mesajlarla dünya gündemini değiştiren ABD Başkanı Donald Trump'ın tartışmalı tweetlerinin arkasında, sosyal medya direktörü Dan Scavino olduğu iddia edildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda büyük şüphe. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “Dostlarımıza Uganda’dan ananas gelmiş” diyerek şifresini verdiği ‘elmas kaçakçılığı’nın sava
Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol, Türkiye'nin demokrasi geçmişini irdelediği köşe yazısında kuvvetler ayrılığından uzaklaşıldığı dönemlerin ülke tarihi açısından kan ve göz
İzmir’de bir kamyonetle tur otobüsünün çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "YSK’da abidik gubidik olursa o YSK’nın önüne koyacağım bir sandalye. O sonuçlar doğru çıkıncaya kadar oturacağım. Jiletle kazıyamayacaklar b
Edirne'de jandarmanın yol kontrolü sırasında, banka, alışveriş ve GSM şirketlerinin internet sitelerinin benzerlerini yaparak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen Muzaffer Sefa Y. (21)
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kullanımı için Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu tarafından yeni bir otomatik bomba atar mühimmatı geliştirildi.
Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Özden Örnek bu sabah hayatını kaybetti.
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı Hürriyet gazetesindeki köşesinde bugünkü konusu Adolf Hitler'in ibretlerle dolu hayat hikayesiydi.
Avrupa Kuvvetleri Komutanı Scaparotti'nin Savunma Bakanı Mattis'e Amerika Birleşik Devletleri'nin YPG ile ortaklığı NATO ittifakının birliğini tehlikeye atıyor" dediği ortaya çıktı.