Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu'l Gayt, Suriye'de askeri sonuca ulaşılabileceği yönündeki kanaatin bölgeyi felakete sürükleyeceğini öne sürdü.
Filistinli yüzlerce çocuk Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun'a gözaltına alınan Filistinli çocukların serbest bırakılması için 500 bin mektup gönderdi.
“Millet sokağa çıkar mı” anketi yapmışlar “Bir askeri darbe olursa direnir misiniz”
Avusturya Savunma Bakanı Hans Peter Doskozil, Türkiye ile AB arasındaki göçmen anlaşmasının çökmesi durumunda yeni sığınmacı dalgalarını nasıl durduracakları konusunda hazırlık yap
15 Temmuz darbe girişimini TSK imamı Adil Öksüz ve Kemal Batmaz ile birlikte Akıncılar Üssü 143. Filo Komutanlığı'ndan yöneten FETÖ'nün üç numaralı imamı Harun Biniş'in gözaltına
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'nin, HDP'yi siyasete, Meclise davet etmesi gerekirken, onların terör destekçisi politikalarına sahip çıkmasının kabul edilemez dolduğunu belirtt
Uğur Mumcu’nun kardeşi Ceyhan Mumcu, Cumhuriyet Gazetesine yönelik operasyonla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Darbe soruşturması kapsamında Gülen örgütünün jandarmadan sorumlu üst düzey ismi yakalandı. Öğretmen olduğu belirlenen şüphelinin itirafları ve istihbari bilgiler ile örgütün janda
CHP Parti Meclisi bildirisinde Cumhuriyet gazetesine yönelik soruşturma ile HDP'li milletvekillerinin tutuklanması hakkında çağrı yapıldı.
2014 yılında Van'da yapımına başlanan Karabet Kar Tüneli, hizmete sunuldu.
Gelecek kuşaklara, keskin zekası, hazır cevaplılığı ve kendine has üslubuyla derin izler bırakmış; siyasetçi, yazar ve gazeteci Osman Yüksel Serdengeçti, ölümünün 33. yılında anıl
Alman gazetesi Bild, Türkiye’nin iç savaşa sürüklendiğini savunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıkça hakaret etti.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmada eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri Muzaffer Bayram, Malatya'da sahte kimlikle polise yakalandı.
Bayburt’ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.
Şırnak İl Özel idaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Belediye Başkanlığı'na kayyım olarak atandı.